ALTERNA Kendi Oil – Dry Oil Mist Frizz Control

Product:Dry Oil Mist Frizz Control
Beoordeling Sterren:

Alterna is toonaangevend onder bedrijven die haarverzorgingscosmetica maken. De producten hebben een zeer hoge kwaliteit en het merk zelf is erg prestigieus. De cosmetica combineren de professionaliteit van haarsalons en de diversiteit van natuurlijke, veilige stoffen. Alterna-cosmetica zijn puur, bewezen en professioneel, wat het motto is van het bedrijf.

De producten zijn vrij van beschadigende siliconen, parabenen; proefdiervrij.

Kendi Oil- Dry Oil Mist Frizz Control verdient speciale aandacht.

ALTERNA-Kendi-Oil--Dry-Oil-Mist-Frizz-Contro

OMSCHRIJVING:

Het is ontworpen voor haarstyling. Het zal goedaardig zijn voor vrouwen met fijn en kroezig haar. De lichtgewicht spray zal het haar niet bezwaren maar zal toestaan dat het snel wordt getemd en gestyled. De olie beschermt het haar tegen hoge temperaturen.

Kendi Oil- Dry Oil Mist Frizz Control kan worden gebruikt voor de dagelijkse haarverzorging omdat het oliën bevat die het haar voeden en herstellen.

Bamboe-olie (Bambusa Vulgaris Shoot Extract) –maakt het haar dikker en denser. Het zal het haar versterken en voorkomen dat het broos wordt. Onder de ingrediënten bevinden zich vitamines, mineralen en aminozuren welke het haar voeden en regenereren. Bamboe-olie heeft verjongende eigenschappen.

Kendii ecologische olie is een onvervangbare bron van omega-3-, omega-6-, en omega-9-vetzuren. Zij zullen zorgen voor de juiste processen in de haarcuticula. Kendii is ook rijk aan tocoferol, wat een sterke antioxidant is die ervoor zorgt dat het haar veerkrachtig blijft en niet veroudert.

Kendii-olie bevat een extract uit passiflora edulis genaamd maracula ( Passiflora Edulis Zaadolie). Het biedt een diversiteit aan vitamines en mineralen die het haar nodig heeft, evenals vele vetzuren. Het voedt het haar en voorziet van een sterke regeneratie. Het uitstract uit de kaarsmoer (Aleurites Moluccana Zaadolie) verrichten ook wonderen – het heeft gladmakende en verjongende eigenschappen en wordt gemakkelijk geabsorbeerd. De unieke ingrediënten van het product worden versterkt door waardevol en tijdloos jojoba-olie (Simmondsia Chinensis Zaadolie) wat cellulair herstel stimuleert in het haar en de groei verbetert. Het biedt ook een fantastische bescherming.

De bamboereeks regenereert en voedt het haar sterk. Het is de combinatie van hoog professionele haarstyling en verzorging.

De olie is vrij waterig en lijkt op een spray. Het zit in een flesje met verstuiver – de applicatie is gemakkelijk en comfortabel.

Het is zeer gemakkelijk om het aan te brengen op het haar. Dankzij de lichte en niet-vettige formule, bezwaart de olie het haar niet. Het garandeert een leuke en natuurlijke afwerking van een haarstijl. Jouw haar zal glanzend en zijdezacht worden. Het flesje biedt 125 ml van het product en gaat lang mee. Dat is goed nieuws omdat de prijs veel hoger is in vergelijking met andere commercieel beschikbare producten.

Kendi Oil heeft een zeer leuke verpakking. Het plastic flesje is helder en lichtbruin. De verstuiver heeft de kleur van donkere chocolade en is vloeiend. Er zit een sticker op het flesje met bamboestelen. Het ziet er heel interessant uit.

Alle fans van ecologie zullen ervan houden vanwege de natuurlijke en ecovriendelijke ingrediënten.

DOEL:

De olie is ontworpen voor styling en verzorgen van fijn en mediumdik haar. De lichtgewicht formule zal het haar niet bezwaren, maar het zal het er juist fantastisch uit laten zien. Het voorziet van directe effecten. De olie zal ook wonderen verrichten voor kroezig haar. Het is perfect voor vrouwen die veeleisend zijn op het gebied van stylingcosmetica en de ingrediënten grondig lezen.

AANWIJZINGEN:

Kendi Oil- Dry Oil Mist Frizz Control moet worden gesprayed op vochtig haar, direct na het wassen. Het kan worden aangebracht op droog haar voor het stylen. Het zal de styling gemakkelijker maken en de lokken temmen.

VOORDELEN:

  • ecologisch, vrij van siliconen en parabenen
  • ultralichte formule bezwaart het haar niet
  • geen vettig laagje
  • hoge concentratie van kostbare oliën
  • mooi flesje en lekkere geur
  • ongelooflijk snel haarherstel
  • gemakkelijk aan te brengen

NADELEN:

  • hoge prijs