ALTERNA – Kendi Oil Pure Treatment Oil

Product:Pure Treatment Oil for Thick & Coarse Hair
Beoordeling Sterren:

ALTERNA Professional Haircare kan pronken met jaren van ervaring in het maken van cosmetica voor haarstyling en verzorging. Kwaliteit en prestige zijn het meest belangrijk voor het bedrijf; het kiest de ingrediënten van de cosmetica met zorg. Andere merken liggen achter en kunnen alleen maar proberen om Alterne te imiteren. Het merk gaat voor kwaliteit, exclusiviteit, effect en ecologisch. Het maakt vaak gebruik van natuurlijke ingrediënten, daarom is het ook fan geworden van de oliën. Het gebruikt de kracht van oliën in cosmetica met groot succes.

Kendi Oil Ultimate Frizz Control bevindt zich onder de meest populaire van de cosmetica van Alterna.

Treatment-Oil-for-Thick-&-Coarse-Hair

OMSCHRIJVING:

Pure Treatment Kendi Oil is een bijna identieke versie van Kendi Oil- Dry Oil Mist Frizz Control. Het heeft geen verstuiver maar het flesje heeft wel een pipet. Daarom lijkt het op alle professionele bio-oliën die beschikbaar zijn bij ecowinkels. De applicatie met het gebruik van de pipet is extreem comfortabel omdat we de hoeveelheid van het product kunnen kiezen. Bovendien ziet het er heel professioneel uit en daarom vinden we dat het product ons haar voorziet van een professionele verzorging.

De olie is dens en zeer geconcentreerd, daarom is het niet aanbevolen voor fijn haar – het kan het bezwaren.

Kendi Oil- Dry Oil Mist Frizz Control is een professioneel product. Het bevat een hoge concentratie van verschillende oliën die snel het haar zullen regenereren en kroezing zullen verminderen.

De diversiteit van oliën in de producten is verbluffend. Het bevat maar liefst negen oliën. Ze zijn speciaal en passen goed, dus het is waard om te omschrijven.

Bamboe-olie (Bambusa Vulgaris Shoot Extract) – maakt het haar dikker en voorkomt kroezing.

Jojoba-olie (Simmondsia Chinensis Zaadolie) – de ingrediënten zijn vergelijkbaar met die van het talg dat wordt geproduceerd door ons lichaam en daarom zal de olie zorgen voor een juist niveau van talg. Het bevat een natuurlijke zonnebrand en versnelt celherstel.

Buriti-olie (Mauritia Flexuosa Fruitolie) – kostbare olie uit Noord-Amerika. Het zit vol vetzuren, beschermt tegen beschadigende uv-straling, gaat verouderingsprocessen tegen.

Tarwekiemolie (Triticum Vulgare Kiemolie) – vooral aanbevolen voor vrouwen die oliën zoeken die sterk verjongende eigenschappen bieden. Het zal de haarverouderingsprocessen tegengaan en zorgen voor een juist functioneren van de haarcuticula.

Druivenpitolie (Vitis Vinifera Zaadolie) – verbetert het herstel van huid en haar, voorkomt broos haar en hydrateert. Het bevat een diversiteit van vitamines: A, E, K, D. Linolzuur en lecitine die verjongen en glans geven.

Kukui-olie (Aleurites Moluccana Zaadolie) – verkregen uit de noten van de plant die vooral in Hawaii voorkomt. Het biedt talloze onverzadigde vetzuren, maakt het haar resistenter tegen schade. Het bevat ook een verscheidenheid aan jeugdvitamines – E, C en A. Het zal het haar zacht en glanzend maken. Kukui-olie is extreem delicaat en veroorzaakt geen irritatie.

Olijfolie (Olea Europaea Fruit Olie) – penetreert met gemakkelijk in het haar; heeft sterk hydraterende eigenschappen. Het zal de haargroei verbeteren en een diepe regeneratie bieden.

Avocado-olie (Persea Gratissima Olie) – temt e hydrateert haar en maakt het glanzend. Het verbetert de haarconditie, sluit de haarcuticula en maakt de lokken glad.

Passiflora edulisolie (Passiflora Edulis Zaadolie), namelijk maracuja-olie – verkregen uit de plant die vooral in Zuid-Amerika voorkomt. Passiflora-olie bevat een sterke concentratie van mineralen (calcium, ijzer, magnesium, fosfor, kalium, natrium en zink), enkelvoudig en meervoudig onverzadigde vetzuren, vitamines: C, A, K, E en foliumzuur. Het is de bron van gezonde ingrediënten die glans herstellen en het haar voeden. Verder maakt de olie het haar resistenter, maakt het het gezond en zorgt het voor een goede conditie.

Dankzij het grote aantal oliën, is het product van ALTERNA ongeevenaard en valt het op onder andere producten.

De cosmetica is verrijkt met wortelextract, wat veel betacaroteen bevat. Het zal omgaan met droog en broos haar en het maakt het ontklitten van het haar gemakkelijker. Het biedt hydraterende eigenschappen. Aloevera-extract zal het haar beter weerbaar maken en laat geen gifstoffen ophopen in het haar. De olie hydrateert goed. Het haar wordt glanzend maar niet kroezig. Japanse Mierikswortel (wasabi-extract) bevat veel vitamines A en alle B-groepvitamines. Zij zullen het haar versterken en de haargroei verbeteren. Algal-extract penetreert het haar, voedt en bouwt beschadigd haar opnieuw op. Het zal zelfs met het meest beschadigde haar helpen en het voorzien van een mooie glans.

De kracht van de oliën in de cosmetica is uitzonderlijk en garandeert spectaculaire effecten. Er is een reden waarom de fabrikant belooft dat jouw haarstijl “weerbaar, sterk, glad en langdurig” zal worden. De olie zal het haar voorzien van uitgebreide verzorging en regeneratie. Het is dens en doeltreffend, evenals ecovriendelijk, vrij van siliconen en parabenen, proefdiervrij; het flesje kan worden gerecycled. Het biedt een kleine inhoud (50 ml) maar is niet gauw op, omdat je maar kleine hoeveelheden nodig heeft voor dagelijks gebruik. 1-2 druppels aangebracht op het haar is voldoende.

DOEL:

De olie is geschikt voor dagelijkse haarverzorging voor dik en grof haar. De dichtheid van de olie kan fijn haar te veel bezwaren. Gelukkig is er ook een uitvoering met verstuiver zodat deze olie geschikt is voor fijn haar.

AANWIJZINGEN:

De olie kan worden gebruikt als wekelijkse behandeling: breng het aan op het haar voor het wassen en laat het 10 minuten zitten.

Het is een uitstekend product dat het haar voorziet van dagelijkse bescherming. Het moet worden aangebracht op vochtig, gewassen en met een handdoek gedroogd haar. Niet uitspoelen.

VOORDELEN:

 • maar liefst tien verzorgende oliën
 • natuurlijke ingrediënten
 • parabenenvrij en siliconenvrij
 • ecologisch
 • directe en spectaculaire effecten
 • doeltreffend
 • zeer leuke verpakking
 • aangename geur
 • proefdiervrij
 • flesje kan worden gerecycled

NADELEN:

 • hoge prijs
 • wees voorzichtig met de pipet – hij kan breken als hij valt