Bioelixire Argan Oil

Product:Argan Oil
Beoordeling Sterren:

Bioelixire is een bedrijf dat moderne cosmetica maakt en hoge kwaliteit biedt tegen een redelijke prijs. Het bedrijf zegt dat, in plaats van een fortuin te spenderen aan marketing of beroemdheden, het zich richt op de kwaliteit van cosmetica. De natuur en technologie zijn de bron van inspiratie voor dit merk. Bioelixire combineert deze twee om hoogwaardige producten te maken. Het ontvang zeer positieve meningen online, waaronder op websites die zijn toegewijd aan schoonheid.

Bioelixire Argan Oil is zeker benoemenswaardig.

Bioelixire-Argan-Oil

OMSCHRIJVING:

Het hoofdingrediënt van Bioelixire Argan Oil is arganolie (Argania Spinosa Pitolie). Het serum bevat ook jojoba-olie (Simmondsia Chinensis Zaadolie) en zonnebloemolie (Helianthus Annus Zaadolie/Zonnebloemzaadolie).

Arganolie is perfect wanneer het gaat om omgaan met beschadigd en verzwakt haar. Vrouwen die vaak een fohn of stijltang gebruiken voor hun haar moeten er zeker vrienden mee worden. Het beschermt ook tegen mechanische schade. Daarbij hydrateert het, geeft het glans en zorgt het voor de haarpuntjes.

Jojoba-olie biedt cellulaire regeneratie van de huid en het haar. Het garandeert ook bescherming tegen uv-straling en andere averechtse omgevingsomstandigheden, zoals een sterke wind, ernstige vorst of een hete zon. De olie temt het haar en voorkomt dat het breekt. Verder zal het de styling veel gemakkelijker maken.

Zonnebloemolie voorkomt niet alleen kroezing maar hydrateert, versterkt en voedt het haar ook. Verder temt het onhandelbare, moeilijk te stylen lokken.

Alle oliën zijn, uiteraard, rijk aan EFA’s (essentiële vetzuren) die de processen in de cellen van het haar verbeteren. Het menselijk lichaam kan ze niet zelf synthetiseren, daarom moeten zij ‘van buitenaf’ worden aangeboden. Het gebrek aan vetzuren in het lichaam kan leiden tot een verscheidenheid van aandoeningen, waaronder huidaandoeningen, verlies van water in de cellen. In dit geval zullen zuren de jeugd van het haar herstellen.

Het Arganolieserum is een preparatie dat regeneratie en een sterk hydraterende werking biedt. Het gaat de fragiliteit van haar tegen en voorkomt gespleten puntjes. Daarbij helpt het om de goede conditie van het haar te herstellen en werkt het anti-ageing.

Interessant feitje: de fabrikant raadt aan om het serum niet alleen op het haar aan te brengen. Je kunt het succesvol over het hele lichaam gebruiken. Het betekent dat dit product uitgebreid werkt en een brede verscheidenheid aan gebruiksmogelijkheden biedt. Een cosmetica voor vele behoeften? Net zoals traditionele natuurlijke oliën. Deze cosmetica valt zeker op onder de andere producten die hier worden omschreven.

Dit serum wordt snel geaborbeerd, en bovendien geeft het geen problemen met het aanbrengen op het haar. Het is uitgerust met een pomp om het aanbrengen te vergemakkelijken.

Bovendien is het perfect voor het temmen van je haar, het herstelt glans na het eerste gebruik en je kunt er zeker van zijn dat jouw haar niet wordt overladen met de olie. Een aangename verrassing is hoe gemakkelijk het haar kan worden gestyled na zo’n behandeling.

Het hoge gehalte siliconen dat wordt gebruikt in het preparaat kan wat zorgwekkend zijn. Helaas maken zij de taak van de olie niet gemakkelijker.

Deze olie zit in een plastic, transparant flesje met een inhoud van 50 ml. De consistentie is waterig en – helaas – gaat niet lang mee (vooral wanneer tegelijkertijd gebruikt op het haar en lichaam). De pomp is zwart, beveiligd met een stop en werkt vlekkeloos. Echter, de verpakking is verre van indrukwekkend, nogal gewoontjes. Wat dat betreft had de fabrikant beter zijn best mogen doen. Het is vergelijkbaar als het gaat om de geur: helaas krijg je er geen positieve emoties door. Echter, dit kan een voordeel zijn: omdat het product geen geur bevat – een stof met comedogene eigenschappen.

DOEL:

Bioelixire Argan Oil is geschikt voor alle haartypes… en niet alleen voor het haar. Je kunt het ook gebruiken voor het hydrateren van je gehele lichaam na het nemen van een bad. Het zal ideaal zijn voor degenen die worstelen met een chronisch droge huid of die na het epileren voor het lichaam moeten zorgen. Verder zal het ook geschikt zijn voor huidverzorging na het zonnebaden.

Dit product herstelt de natuurlijke glans van het haar, hydrateert en voedt het helemaal tot in de puntjes. Dit voorkomt breuk en beschermt tegen schade aan de haarvezels.

AANWIJZINGEN:

Breng een grote druppel olie aan op droog of vochtig haar. Zorg ervoor dat je meer van het product aanbrengt op de puntjes. Niet uitspoelen.
Als je het op je huid wilt aanbrengen, wrijf het dan op jouw met een handdoek gedroogd lichaam.

VOORDELEN:

  • drie oliën in de samenstelling
  • veelzijdigheid (haar en lichaam)
  • licht, bezwaart het haar niet
  • geeft glans en zachtheid aan het haar

NADELEN:

  • kleine inhoud, is snel op
  • onderontwikkelde verpakking
  • oliën zijn niet de belangrijkste ingrediënten in de samenstelling