Biosilk Hydrating Therapy – Maracuja Oil

Product:Biosilk. Hydrating Therapy. Maracuja Oil voor droog en beschadigd haar
Beoordeling Sterren:

Biosilk is een reeks haarverzorgingscosmetica, aangeboden door een Amerikaans bedrijf genaamd Farouk Systems. Het is een reeks van geliefde producten die worden gebruikt door professionals. Zij worden vaak gevonden in veel haarsalons. Dit vloeibaar zijde heeft de interesse gewekt op de cosmeticamarkt en de waardering en genegenheid van vele vrouwen. Zal hetzelfde gebeuren met Maracuja-olie? Welke ingrediënten zitten er in de cosmetica?

Welke eigenschappen biedt de olie van passievrucht?

Biosilk-Maracuja-Oil

OMSCHRIJVING:

Biosilk Maracuja-olie zit in een klein flesje. Het is slechts 15 ml. Het belangrijkste doel ervan is het hydrateren van droog haar met een gebrek aan een gezonde conditie. Het product bevat passievruchtolie (Passiflora edulis zaadolie), wat (net zoals de meeste oliën) onverzadigde vetzuren bevat die de processen in het haar verbeteren. Het is rijk aan vitamines A, C, K, E en bestaat uit calcium, fosfor en kalium. Verder boost het de processen van haarvernieuwing en biedt het waardevolle elementen. Daarbij heeft een beter potentieel dan de anti-ageing arganolie, door de hoge hoeveelheid bioflavonoïden. Het regenereert het haar op een doeltreffende manier zonder gewicht toe te voegen.

Het serum bevat een samenstelling van drie vluchtige, onschadelijke siliconen die zachtheid aan het haar geven en het mogelijk maken voor waardevolle stoffen van de olie om het te penetreren. Het volgende op de lijst ingrediënten is: passievruchtzaadolie en vloeibaar zijde. Daarom hoef je je geen zorgen te maken over hun voldoende aantal en concentraties. Het vloeibaar zijde zal glans geven, hydrateren en het haar beschermen tegen schadelijke, externe factoren. Daarbij maakt het de cuticula glad en sluit het ze. Het zal ook het haarstylen verbeteren en gespleten puntjes behandelen. Het product bevat gehydroliseerd eiwit uit quinoa. Het biedt voedende en antioxidant eigenschappen. Deze rijst (quinoa) is genaamd “het gouden graan van de Inca’s”. Het biedt hoge hoeveelheden mineralen en flavonoïden die noodzakelijk zijn voor het vertragen van de verouderingsprocessen.

Verder, na deze gunstige ingrediënten kunnen we bestanddelen vinden zoals geur en mogelijke allergenen. Echter, indien aangebracht op het haar, moet het geen schade veroorzaken. Houd in gedachten dat het niet raadzaam is om het op de huid te gebruiken.

Het flesje is plastic en bevat slechts 15 ml van het product. In zo’n kleine verpakking past een pomp natuurlijk niet. Daarom is Biosilk Maracuja-olie uitgerust met slechts een klein dopje.

Het is heel verrassend hoe efficient het product is, gezien de kleine hoeveelheid. Het zal zeker tot twee maanden meegaan. Meer betekent niet altijd beter, het is niet nodig om te veel van de cosmetica te gebruiken. Een kleine druppel zal wonderen doen voor jouw beschadigde haar. Bovendien, door de compacte grootte, is het een perfect product om mee op vakantie te nemen. Het zal in elke make-uptas, baggage of zelfs in jouw zak passen.

De applicatie is zeer gemakkelijk en de draagbare maat van de cosmetica zal voorkomen dat je te veel olie verspilt op de palmen van je handen. Biosilk heeft een vrij intense, zoete geur, die helaas neit voor iedereen geschikt is. De prijs zal echter de meesten van ons wel tevreden weten te stellen. Daarbij is het niet op dieren getest.

DOEL:

Het product is ontworpen om droog haar dat vermoeid is door styling te hydrateren en regenereren. Het zal moeilijk te stylen haar glad maken en temmen. Daarbij zal het perfect zijn voor dof haar zonder glans.

AANWIJZINGEN:

Wrijf een kleinde druppel olie in jouw handpalmen en breng het dan aan op droog of vochtig haar. Breng het niet aan op de hoofdhuid. De olie zal jouw haar hydrateren en temmen, wat de reden is waarom het wordt aanbevolen voor het stylen.

VOORDELEN:

  • hoge concentratie van passievruchtolie
  • vloeibaar zijde
  • lichte formule
  • gemakkelijke applicatie
  • draagbaar, geschikt om mee te nemen op reis
  • comfortabel gebruik
  • het geld waard

NADELEN:

  • te zoete geur
  • het gebruik van synthetische conserveermiddelen, een derivaat van ruwe olie (C12-15 Alkylbenzoaat)