Biovax Bambus & Olej Avocado – haarherstelolie

Product:Bambus & Olej Avocado
Beoordeling Sterren:

De slogan van het merk L’biotica Biovax is “de hoogste standaard in haarverzorging”. Deze beloften zijn niet overdreven. Het bedrijf heeft talloze prestigieuze awards gewonnen en de producten worden aanbevolen door Paweł Matracki – een haarstilist die de World Hairdressing Championships heeft gewonnen in 2014. Het bedrijf houdt zich vooral bezig met haarcosmetica en is een erkend expert op dit gebied. Veel vrouwen en mannen vertrouwen en waarderen dit merk.

Biovax gebruikt vaak natuurlijke ingrediënten, al jaren bekend en gebruikt en zodoende is het geen verrassen dat het profiteert van de zegeningen van natuurlijke oliën.

 Biovax Bambus & Olej Avocado haarherstelolie verdient onze aandacht als geen andere Biovax-olie.

Biovax-Bambus-Olej-Avocado

OMSCHRIJVING:

Het is een regenererende die is ontworpen om een doel te dienen: het haar opnieuw opbouwen, versterken en verhelderen. Het haar moet beter weerbaar en mooier worden.

Het recept is gebaseerd op veilige en natuurlijke ingrediënten. Het goede nieuws is dat de olie vrij is van parabenen (schadelijk voor onze gezondheid), schadelijke siliconen of paraffinewas. Biovax is ook SLS-vrij (Sodium Lauryl Suphate) en SLES-vrij (Sodium Laureth Sulfate) – chemische reinigingsmiddelen die de natuurlijke processen in het haar en de huid verstoren.

De olie is verrijkt met drie natuurlijke ingrediënten die extreem gunstig zijn voor het haar.

 • Bamboebladextract (Bambusa Vulgaris Bladextract) – wordt al lang gewaardeerd om zijn verjongende eigenschappen. Het bevat flavanoiden die het optreden van vrije radicalen voorkomen. Het vertraagt de verouderingsprocessen en zorgt voor een intensieve haarkleur en gaat grijs worden tegen.
 • Bamboescheutextract (Bambusa Vulgaris Scheutextract) – is een vitaminebom die het haar vanuit de wortels versterkt. Het penetreert diep in het haar om het te voeden en resistent te maken tegen schade. Het beschermt het haar tegen schadelijke effecten van externe factoren.
 • Avocado-olie (Persea Gratissima-olie) – het wordt al jaren zowel in de keuken als in de cosmetologie gebruikt. Het verzorgt en herstelt het haar. De taak van de olie is het bieden van een goede dosis gezonde onverzadigde vetzuren voor het haar, die leiden tot het herstel van haarcuticula. Zij zijn verantwoordelijk voor het efficient functioneren van haarcuticula. Het stopt ook het splitsen van haarpuntjes.

Het haar wordt voorzien van het juiste niveau van hydratatie. Het wordt glad en veel minder broos. De lokken zijn glanzend en beschermd tegen schade.

De olie is niet dik en biedt een gemakkelijke applicatie. Het bezwaart het haar niet en maakt het niet plakkerig.

De olie zit in een klein plastic flesje (50 ml). Helaas is het gauw op. De pomp maakt het aanbrengen gemakkelijker. Verder kun je er de cosmetica doseren.

Het flesje is handig en heeft een mooie groene en gouden kleur. De applicatie is niet moeilijk – de pomp werkt vloeiend. Biovax Bambus & Olej Avocado heeft een intensieve maar tegelijkertijd aangename geur.

Het product ontvang zeer positieve meningen op het internet. Volgens hen, biedt de cosmetica een volledig herstel en reconstructie van het haar. De effecten kunnen worden waargenomen na een week van behandeling.

DOEL:

Biovax Bambus & Olej Avocado is ontworpen voor alle haartypes. Het herstel en de regeneratie zullen beter zichtbaar zijn op beschadigd en gespleten haar. De fabrikant garandeert een uitgebreide regeneratie van het haar. De olie moet de lokken opnieuw opbouwen, hydrateren en verhelderen. Het zal ze beschermen tegen mechanische schade en zorgen voor de haarpuntjes.

AANWIJZINGEN:

Wrijf een kleine hoeveelheid van de olie in je handen om het op te warmen en gelijkmatig te verdelen over de lokken. Het liefst breng je de olie direct na het wassen aan op vochtig haar. Het is niet nodig om het uit te spoelen. Het kan ook worden aangebracht op droog haar om het te stylen en temmen. Het zal perfect zijn als dagelijkse verzorging voor de haarpuntjes.

VOORDELEN:

 • betaalbare prijs
 • diversiteit van oliën inbegrepen
 • snel herstel
 • lichtgewicht formule, bezwaart het haar niet
 • vrij van parabenen en siliconen
 • SLS- en SLES-vrij
 • doeltreffend
 • verscheidenheid van gebruiksmogelijkheden
 • verzorging van haarpuntjes

NADELEN:

 • kleine inhoud; de cosmetica is snel op