Davines OI OIL

Product:OL OIL. Absolute Beautifying Potion
Beoordeling Sterren:

Davines creeert hoogwaardige cosmetica die populair zijn in haarsalons. Het merk probeert stijlvolle en hoogwaardige producten te maken en tegelijkertijd voor het millieu te zorgen.

Davines houdt ervan om gewaardeerde en natuurlijke ingrediënten te gebruiken, wat ook waar is in het geval van haarolie met roucou-extract.

Davines-OL-OIL

OMSCHRIJVING:

Het bedrijf is niet bang om het product een “uitgebreide verfraaiiende mengeling” te noemen. De taak van de olie is het bevredigen van alle behoeftes van haar. Achiote, waarvan roucou-olie wordt verkregen, bevindt zich onder de ingrediënten die de olie zo veelzijdig maken.

Roucou-olie (Bixa Orellana) is dik en rijk aan waardevolle ingrediënten. Het zit vol betacaroteen wat de beschadidge haarstructuur opnieuw opbouwt. Om deze redenen noemen de mensen uit India het een “jeugddrankje”. Het beschermt het haar tegen schadelijke uv-straling, versterkt de weerbaarheid en stimuleert de groei. Het bevat veel ellaginezuur, wat vrije radicalen neutraliseert en haarveroudering vertraagt. Het voorkomt een verlies van densiteit in de vezels. Het beinvloedt de interne en externe structuur van het haar – regenereert van binnen en bedekt van buiten. Het haar wordt glanzend, veerkrachtig en gemakkelijker te stylen.

Verder bevat het elixir zonnebloemzaadolie (Helianthus Annus Zaadolie/Zonnebloemzaadolie) wat omega-6-zuren bevat. Het beschermt tegen vroegtijdige veroudering van het haar, geeft glans, hydrateert en herstelt de haarstructuur.

Onder de ingrediënten van Absolute Beautifying Potion vinden we ook nieuwe generatie synthetische oliën – een mengeling gemaakt in het laboratorium van Davines, wat een siliconenlaag maakt om het haar te beschermen.

Davines Oil geeft glans, maakt het haar fijn om aan te raken en delicaat. Het bezwaart niet en maakt styling gemakkelijker. Het creeert een sterke beschermlaag om het haar. Het vertraagt processen die verantwoordelijk zijn voor het verzwakken van de haarvezels en het versnelt de fohntijd.

Davinesproducten zijn vrij duur. Je moet aanzienlijk veel geld uitgeven voor een serum van 50 ml. Als we een product zoeken dat vol zit met natuurlijke oliën, kan Davines Oil ons ietwat teleurstellen: de hoeveelheid roucou-olie is neit indrukwekkend.

Het product heeft een zeer leuk ontwerp: helder flesje in de vorm van een ton met een zwart label dat wat kleur betreft prima past bij een plastic pomp. Het flesje is uniek – de fabrikant heeft de orientaalse stijl opgegeven die karakteristiek is voor de meeste producten met oliën. Glamourminimalisme is het beste om te definieren in zowel het geval van de verpakking en inhoud van de olie.

De pomp werkt vloeiend. Helaas slijt hij gauw. De geur is niet indrukwekkend.

DOEL:

Het product is ontworpen voor alle haartypes. Davines Oil is een cosmetische preparatie met een olie in plaats van een reguliere olie. Het is een zeer pretigieuze cosmetica die direct voeding geeft en het uiterlijk en de conditie van het haar verbetert. Het kan worden gebruikt om jouw haarconditioner te verrijken.

AANWIJZINGEN:

Davines OI Oil moet worden aangebracht op vochtig of droog haar. Afhankelijk van de dikte en densiteit van het haar, zijn 3-4 of meer druppels van het product aanbevolen. Dosering moet worden aangepast aan de individuele behoeftes en conditie van het haar.

VOORDELEN:

  • bevat een uitzonderlijke olie die sterk regenererende en verjongende eigenschappen heeft
  • directe werking, spectaculaire effecten
  • gemakkelijk aan te brengen
  • bezwaart het haar niet
  • zeer leuk flesje

NADELEN:

  • kleine inhoud, niet efficient
  • onaangename, irriterende geur