Dove Advanced Hair Series

Product:Dove Advanced Hair Series
Beoordeling Sterren:

Het bedrijf Dove beperkt het gunstige effect van de oliën niet alleen tot gespecializeerde formuleringen. Ze zijn ook de bestanddelen voor shampoo en haarconditioners.

Vooral rijk in dergelijke waardevolle stoffen is de Advanced Series conditioner voor droog haar en dof haar van Dove.

Dove-Advanced-Hair-Series-Pure-Care-Dry-Oil-Dull-and-Dry-Hair

OMSCHRIJVING:

Het product bevat drie oliën.

Kokosolie (Cocos Nucifera-olie, voedt het haar, voorziet van mineralen voor beschadigd en verzwakt haar. Het is een bron van zink, kalium en magnesium. Het sluit de haarcuticula, zodat zij glad en glanzend worden. Daarbij vult het het tekort aan eiwitten aan.

Macadamia-olie (Macdamia Ternifolio Zaadolie) wordt snel geabsorbeerd in het haar. Maak je geen zorgen, het laat geen zwaar, vettig laagje achter. Het bestaat uit een enkelvoudig onverzadigde vetzuur van omega-7 (palmitoleïnezuur). Het is het hoofdbestanddeel van talg, wat je in haarfollikels vindt. Het vult het tekort aan en zal het haar in geweldige conditie doen verkeren. Het zal ook de processen daarin verbeteren. Verjongt het haar op een bijzondere manier en voorkomt het verlies van vocht. Werkt geweldig, zelfs voor zeer droog haar.

Amandelolie (Prunus Amygdalus Dulcis Olie) – bevat een zeer grote hoeveelheid vitamine A en E. Zij worden de vitamines van de jeugd genoemd. Zij helpen om de weerbaarheid van het haar te behouden en vertragen verouderingsprocessen. De olie zorgt ervoor dat haarcellen geen water verliezen. Het herstelt droge, beschadigde lokken en zal een geweldige redding zijn voor broos haar. Bovendien zorgt het verder niet voor schade aan de vezels maar zal het hydrateren, versterken en glans geven. Het haar krijgt zijn vitaliteit terug.

De belangrijkste taak van de conditioner is het voeden en glad maken van het haar. Het zal gezonder en zacht worden. Daarbij bevat het een speciaal complex van keratine (Keratine Repair Actives) die gericht zijn op het herbouwen van de haarvezels, elasticiteit geven en de schubben sluiten. Direct na het aanbrengen zal ons haar ongelooflijk zacht zijn en je zult direct een verbetering van de conditie merken. Geen kroezig, dof en stug haar meer. Daarbij zijn er geen klitten en is het gemakkelijker om het te borstelen.

Pure Conditioner Care Dry Oil heeft een lekkere honinggeur gecombineerd met caramel. Het zit een grote witte rube met een inhoud van 250 ml. Het is genoeg voor 2-3 maanden gebruikt. De verpakking is gemaakt van zeer flexibel plastic dat geen problemen veroorzaakt bij het uitknijpen van de conditioner op de hand. Helaas lijkt de dop van het flesje nogal teleurstellend. Het is vrij ruw, en het openen vereist wat meer moeite (vooral wanneer je de conditioner met natte handen vasthoudt).

Wat belangrijker is, is dat het een aangename verrassing is dat maar liefst drie oliën zijn gebruikt in deze samenstelling. Aan de andere kant, het introduceren van grote hoeveelheden alcohol (het staat op de lijst voor de olie!) aan het product is geen goed idee.

DOEL:

Dove conditioner Pure Care Dry Oil is ontworpen voor droog en beschadigd haar. Het biedt hydratatie en glad makende eigenschappen. De effecten zijn direct zichtbaar. Jouw haar zal niet alleen een mooie uitstraling krijgen. Het wordt ook zeer zacht, zijdezacht en ruikt heerlijk. In de loop der tijd zal minder schade aan het haar worden opgemerkt.

AANWIJZINGEN:

Dove Pure Care Dry Oil moet worden gebruikt na het gebruik van shampoo, op nat haar, waarbij de wortels worden vermeden. Laat het ongeveer een minuut op het haar zitten en spoel het goed uit.

VOORDELEN:

  • de kracht van drie goed gekozen oliën
  • actief heropbouwend keratine
  • direct effect van voeding en glans
  • het haar wordt getemd en zacht
  • grote verpakking

NADELEN:

  • let op de grote hoeveelheid alcohol in de samenstelling
  • de dop veroorzaakt problemen met het openen