Dove Advanced Hair Series, Pure Care Dry Oil

Product:Dove Advanced Hair Series, Pure Care Dry Oil
Beoordeling Sterren:

Dove olie voor alle haartypes is een bijna identieke versie van Dove olie voor volwassen haar. Het ziet er net zo netjes uit en heeft bijna dezelfde geur. Het enige verschil is dat de ingrediënten optimale effecten voor alle haartypes moeten geven. Het is onderdeel van de serie die is gebaseerd op oliën de belangrijkste ingrediënten zijn van het product.

Het is een zeer goed alternatief voor natuurlijke oliën, beschikbaar in winkels die natuurlijke cosmetica aanbieden.

Dove-Advanced-Hair-Series-Pure-Care-Dry-Oil

OMSCHRIJVING:

De informatie op de verpakking vertelt dat Dove Oil is verrijkt met Afrikaanse macadamia-olie – het is veel te bescheiden omdat de cosmetica meer kostbare oliën bevat die het benoemen waard zijn:

 • Het belangrijkste ingrediënt is het hierbovengenoemde macadamia-olie (Macadamia Ternifolia Zaadolie). Het is een van de meest populaire haaroliën vanwege de ongelooflijke absorptie. Het penetreert direct in het haar. Het maakt de lokken lichtgewicht en niet bezwaard met en vettige structuur. Het begint de worsteling voor schoonheid wanneer het in het haar terechtkomt: omega-7 vetzuren (oleopalmitine) maakt het haar gezond, dens en dik.
 • Hoge hoeveelheid kokosolie (Cocos Nucifera Olie) wat uitgedroogd, zwak en droog haar direct verlichting geeft; beschermt tegen schadelijke uv-straling.
 • Zoete amandelolie (Prunus Amygdalus Dulcis Olie) – verzacht het haar en versterkt de beschermlaag.
 • Zonnebloemolie (Helianthus Annus Zaadolie/Zonnebloemzaadolie) zit vol caroteen en vitamine E; het stimuleert de productie van collageenvezels en zodoende gaat het het verouderingsproces tegen.
 • Palmolie (Elaeis Guineensis Olie) – dankzij de inbegrepen antioxidanten gaat het vrije radicalen tegen en regenereert het het haar.
 • Pomegranaatzaadolie (Punica Granatum) – veel lagere hoeveelheid in vergelijking met de versie voor volwassen haar. Het stopt de verouderingsprocessen zeer effectief.

De hierbovengenoemde oliën zijn de meest belangrijke ingrediënten van Dove Pure Dry Oil. Je hoeft niet lang te wachten op de effecten. Uiteraard hangt het af van het haartype en de schade, maar je zult de resultaten al na het eerste gebruik observeren.

De fabrikant heeft ervoor gezorgd dat de cosmetica ongevaarlijke en volatiele siliconen bevat die geen schade aanbrengen aan het haar maar het juist voorzien van kracht en bescherming.

Het enige zwakke punt van het product is vloeibaar paraffine, wat zeker niets goeds doet voor jouw haar.

Dove Pure Care Dry Oil heeft een zeer leuke verpakking: mooi glazen flesje met de olie in een mooie honingkleur. We krijgen de indruk dat de cosmetica is gemaakt met grote zorg en aandacht. De olie is efficient en heeft een aangename geur. Het flesje bevat 100 ml van het preparaat. Dove Pure Care Dry Oil gaat lang mee.

DOEL:

Pure Care Dry Oil is ontworpen voor alle haartypes dus ook voor vettig haar. De olie is lichtgewicht en bezwaart het haar niet. Het wordt perfect geabsorbeerd en laat geen vettig laagje achter. Het is de taak om het haar gezond te maken, de puntjes te beschermen en te regenereren. Het maakt heel goed glad en helpt bij het stylen van het haar.

AANWIJZINGEN:

Er zijn drie manieren van gebruik.

 1. Verdeel 3-4 porties op gewassen en vochtig haar, beginnend vanaf het midden en ga naar beneden.
 2. Breng de olie aan op het haar voordat je het wast en laat het 30 minuten zitten.
 3. Breng de olie aan op droog haar om de dagelijkse haarverzorging aan te vullen en versterken.

Iedereen heeft ander haar en daarom is het een goed idee om alle drie de methoden van gebruik te proberen en de beste methode te kiezen.

VOORDELEN:

 • zeer goede selectie van verzorgende oliën
 • lichte formule, bezwaart het haar niet
 • veelzijdigheid: verschillende haartypes en verschillende behoeftes
 • legante verpakking betekent aandacht voor het product en de klant

NADELEN:

 • vloeibaar paraffine in de ingrediënten