Dove Advanced Hair Series. Serum in-oil

Product:Advanced Hair Series. Serum in-oil
Beoordeling Sterren:

Het bedrijf Dove wordt vertrouwd met haaroliën. Dit is nog een cosmetica die de samenstelling van tot 4 natuurlijke oliën bevat. Echter, het is uniek omdat het niet de karakteristieken heeft die typisch zijn voor oliën.

Hoe onderscheidt het zich van andere producten?

 

Dove-Advanced-Hair-Series-Serum-in-oil

OMSCHRIJVING:

Dove Advanced Hair Series. Serum in-oil is een unieke cosmetica. Het bedrijf heeft de kracht van essentiële oliën gecombineerd met de intensiteit van een serum. Dit heeft geresulteerd in een innovatief product: olie serum voor het haar. De fabrikant beweert dat het serum een dubbele kracht krijgt, omdat het de kracht van voedende oliën en een intensief, geconcentreerd serum combineert.

De olie zorgt voor het haar op het oppervlak door het te verfraaien en glans te geven. Terwijl het serum het binnenste penetreert, en daar begint het gevecht voor mooi haar door het te regenereren en herstellen. De belangrijkste taak van Dove vettig serum is het verbeteren van het haar terwijl het wordt hersteld. Het serum bevat tot vier waardevolle oliën. Het is het waard om de eigenschappen ervan te omschrijven.

 • Kokosolie (Cocos Nucifera Olie) – beschermt de buitenste laag van het haar. Het voorkomt dat de cuticula omhoog gaan staan om dat er een onaangename laag wordt achtergelaten. Het voedt en vult tekorten aan op het oppervlak van het haar. Daarbij beschermt het tegen schadelijke uv-straling.
 • Palmolie (Elaeis guineensis Olie) hydrateert en maakt het haar glad. Werkt heel goed op droge en beschadigde lokken. Geeft elasticiteit en gladheid.
 • Zonnebloem (Helianthus Annus Zaadolie / Zonnebloemzaadolie) – hydrateert en verzorgt het haar heel goed. Geeft ook glans en versterkt verzwakte lokken.
 • Amandelolie bevat ongeveer 60% EFA’s, een grote hoeveelheid eiwitten dat de bouwstenen zijn van het haar en huidweefsel. Het bevat een aantal mineralen en vitamines (vitamine E, PP, fosfor, magnesium, calcium en ijzer). Het is een uitstekende conditioner voor droog, extreem beschadigd haar.

Het serum bevat een uv-filter en lichte en ongevaarlijke siliconen genaamd Fenyl, wat doeltreffend de haarpuntjes beschermt tegen letsel en splitsing. Het verbetert de structuur van beschadigd en gebroken haar. Maakt glad en beschermt tegen hete lucht van een haardroger. Een goede silicoon in Dove Serum in-oil is een verdikkend en vettig bestanddeel met een vreemde naam: amodimethicon. Het vergemakkelijkt kammen en voorkomt droogheid.

Het product bevat een aantal stoffen die waterverlies uit het haar voorkomen. Zij hydrateren en verzorgen het haar heel effectief.
Wat helaas minder geweldig is, is het gebruik van paraffine door het bedrijf, wat een resultaat is van het distilleren van ruwe olie en het haar geen goed doet. Het neemt vuil en bacterien op. Het voorkomt dat gunstige stoffen diep in het haar penetreren. Jammer, Dove.

Het serum heeft een zeer aangename geur. De geur heeft niets te maken met oliën, het is intens fruitig.

Het flesje heeft een kleine inhoud (50 ml) en helaas gaat de cosmetica niet lang mee. Het serum is uitgerust met een kleine gouden pomp, die vrij sterk en grondig moet worden ingedrukt om te werken.

Dove Serum in-oil wordt vrij leuk gepresenteeerd – het plastic flesje wordt bewaard in warme, oranje-rode tinten. De kleuren werken goed samen en in het midden kun je duidelijk zien dat de olie een niet te dikke consistentie heeft.

DOEL:

Dove Serum in-oil is ontworpen voor alle vrouwen die zeer dik, broos, onhandelbaar haar hebben. Dit is een geavanceerde behandeling die dubbele effecten biedt van een sterk serum en voedende oliën. Het zorgt goed voor de puntjes van het haar. Verder wordt het snel opgenomen en bezwaart het het haar niet. Daarom kunnen zelfs vrouwen met vettig haar dit product met een gerust hart gebruiken.

AANWIJZINGEN:

Het serum kan worden aangebracht op nat haar, direct na het wassen (3-4 porties van het middel) of op droog haar (1 portie). Dit moet worden aangebracht vanaf de middenlengte naar de puntjes.

VOORDELEN:

 • een innovatieve combinatie van serum en olie
 • vier kostbare oliën in de samenstelling
 • lichthewicht formule, bezwaart het haar niet
 • snelle, probleemloze applicatie
 • leuke verpakking
 • frisse, aangename, bloemige geur
 • gebruik van ongevaarlijke siliconen

NADELEN:

 • bestaat uit een paraffinewax
 • soms werkt de pomp niet goed
 • kleine inhoud van het product