Dove Nutritive Solutions Nourishing Oil Care

Product:Nutritive Solutions Nourishing Oil Care
Beoordeling Sterren:

Niet zonder reden wordt het bedrijf Dove gezien als expert op het gebied van schoonheid.

Alle haarverzorgingsproducten die worden gepromoot door dit merk zijn goed ontwikkeld en gebalanceerd om jouw haar te voorzien van maximale verzorging en voedingsstoffen.

Dove-Nutritive-Solutions-Nourishing-Oil-Care

OMSCHRIJVING:

Wanneer een twee-fase haarconditioner Nourishing Oil Care wordt gemaakt, kiest het bedrijf voor het gemak en comfort van gebruik. De conditioner zit in een lang flesje dat lijkt op een haarspray. Door de container kun je de twee gescheiden componenten van het product zien. Zij worden fases genoemd. Elk van hen heeft een andere taak om te vervullen op het haar:

De eerste fase van de conditioner is verrijkt met kostbare oliën (zoete amandel, argan, kokos). Het is ontworpen om beschadigd, vermoeid haar te voeden en regenereren. De lichte textuur laat de microscopische deeltjes van de olie direct in het binnenste van het haar toe, en daar begint het gevecht voor de schoonheid van elke haarcel. Active Fibre-technologie wordt in deze fase van de cosmetica gebruikt en geeft direct effecten. Het betekent dat de actieve ingrediënten snel en gemakkelijk zelfs de kleinste deeltjes van haarvezels kunnen bereiken.

De tweede fase – deze is zwaarder en blijft onderaan het flesje zitten. Het is ontworpen om direct een verlichtend effect te bieden, ook temt het en vergemakkelijkt het het stylen zonder het haar te bezwaren en te blijven plakken. Micro Moisture-technology – ofwel “hydratatie op cellulair niveau” is verantwoordelijk voor een juist niveau van hydratatie van het haar en geeft een unieke zachtheid. Deze laag van de Dove Nutritive Solutions conditioner zorgt voor een juist niveau van hydratatie voor vrouwen die lijden onder droog, kroezig haar.

De gunstige effecten van de oliën in de conditioner zijn benoemenswaardig (omdat zij de belangrijkste karakteristieken van deze cosmetica-odysee zijn).

Amandelolie (Prunus Amygdalus Dulcis Olie) is ongevaarlijk en zeer mild, daarom kan het zelfs bij de verzorging van zuigelingen worden gebruikt. Bevat ongeveer 50% EFA (goede vetzuren die de juiste processen stimuleren in het lichaam, inclusief die in het haar) en een aantal vitamines A, E, D en de reeks B-vitamines.

Arganolie (Argania Spinosa Pitolie) is een cosmetische hit, want het bevat unieke eigenschappen die de hydrolipidelaag van de huid opnieuw opbouwen. Biedt het haar sterke hydratatie van binnenuit.

Kokosolie (Cocos Nucifera Olie) in aanvulling op de beschermende en anti-kroezing eigenschappen, reinigt het ook alle gifstoffen en onzuiverheden.

De conditioner zit in een groot (200 ml) leuk, plastic flesje, versierd met aangename kleuren. De cosmetica is uitgerust met een pomp, waardoor je het gemakkelijk kunt aanbrengen en tegelijkertijd voorkom je dat je te veel sprayt van het product. Dit maakt het zeer doeltreffend. De pomp werkt prima zonder stotteren. Daarbij, de matte afwerking van het flesje maakt het goed om vast te houden en voorkomt dat het uit je hand glipt.

DOEL:

Dove Nutritive Solutions Nourishing Oil Care is ontworpen voor droog en kroezig haar, maar het werkt ook goed op haar dat neiging heeft om vettig te worden. Het moet worden verdeeld vanaf de helft van de lengte van het haar tot de puntjes, voor bescherming en voeding.

AANWIJZINGEN:

De verpakking moet goed worden geschud zodat de lagen samen worden gevoegd. Dit zal zorgen voor het sprayen van proportionele hoeveelheden van de tweelaagse conditioner op het haar. Het kan worden gebruikt op droog of vochtig haar, direct na het wassen. Het hoeft niet te worden uitgespoeld. Het is zeer moeiteloos en laat geen onaangenaam, vettig laagje achter op het haar.

VOORDELEN:

  • het gemak en comfort van gebruik
  • lichtgewicht, twee-fase formule conditioner plakt niet en bezwaart het haar niet
  • een groot aantal goed gekozen oliën
  • voedt en beschermt het haar
  • een aangename geur die lang op het haar achterblijft
  • direct glad makende en temmende effecten

NADELEN:

  • een grote hoeveelheid dimethicon dat de haarcellen kan verstoppen en de absorptie van goede ingrediënten kan blokkeren.