Dove Pure Care Dry Oil

Product:Dove Pure Care Dry Oil Restorative Treatment
Beoordeling Sterren:

Het Dovep-product heeft een mooie en elegante verpakking – een glazen flesje met dispenser.

Het is gemaakt voor volwassen haar en verrijkt met granaatappelpitolie, wat anti-verouderingseigenschappen heeft.

Dove-Pure-Care-Dry-Oil-Restorative-Treatment

OMSCHRIJVING:

De rol van Dove is het zorgen voor haar wat een speciale aandacht nodig heeft. De belangrijkste olie in dit product is granaatappelpitolie (Punica Granatum) wat al eeuwen bekend staat om zijn anti-ageingeigenschappen. De olie bevat ongeveer 70% punisch zuur. Het zuur behoort tot de groep omega-5-zuren en strijdt uitstekend tegen de tekenen van haar- en huidveroudering. De granaatappelpitolie is niet de enige in de cosmetica. Er zijn nog vijf kostbare oliën.

 • Kokosolie (Cocos Nucifera Olie) – hydrateert, zorgt voor de haarpuntjes en verwijdert schadelijke stoffen. Het zal voorkomen dat onzuiverheden in het haar penetreren.
 • Zoete amandelolie (Prunus Amygdalus Dulcis Olie) – regenereert het haar vanuit de wortelen tot in de puntjes; maakt het haar sterk; beschermt tegen de schadelijke invloed van vrije radicalen; houdt het haar gehydrateerd.
 • Zonnebloemolie (Helianthus Annus Zaadolie/Zonnebloemolie – hoge concentratie van onverzadigde vetzuren (het onderzoek heeft aangetoond dat zonnebloem 80-90% van de zuren bevat). Het voorkomt statisch en droog haar.
 • Palmolie is de volgende (Elaeis Guinneensis Olie) – hydrateert sterk en regenereert het haar, versterkt de haarzakjes.
 • Macadamia-olie (Macadamia Ternifo lia Zaadolie) – populair in cosmetica vanwege de uitstekende absorptie. Het versnelt het drogen en duwt waterdeeltjes weg. Het werkt samen met het talg dat wordt geproduceerd door ons lichaam en zodoende reguleert het de productie.

De oliën verbeteren de natuurlijke haarbeschermlaag, hydrateert, maakt het haar weerbaar, zorgt voor beschadigde, broze en droge haarpuntjes, gaat vrije radicalen tegen, temt lokken, herstelt en voorkomt kroezing. Bovendien stoppen zij het verouderingsproces. De meerderheid van de hierbovengenoemde oliën biedt een uitstekende absorptie, daarom bezwaart het product het haar niet. Zonnebrand in Dove Pure Care Oil creeert een natuurlijke beschermlaag tegen de effecten van zonnestralen.

Dove Pure Care Dry Oil ziet er heel leuk uit – zit in een mooi glazen flesje. Het flesje is handig en heeft een pomp waarmee je het product precies kunt aanbrengen.

De olie in het flesje ziet er uit als honing, wat zeker aangenaam is voor het haar. De geur is ook zoet, delicaat en aangenaam. De cosmetica is efficient – 100 ml gaat lang mee.

AANWIJZINGEN:

Er zijn verschillende manieren om de olie aan te brengen:

 1. Verdeel 3-4 porties op vochtig en met een handdoek gedroogd haar, beginnend vanaf het midden en ga naar beneden; je hoeft het niet uit te spoelen.
 2. Breng het aan op droog haar na het wassen – jouw haar zal intensiever worden gehydrateerd en beter weerbaar en glanzend zijn.
 3. Tijdens haarverzorgende behandelingen voeg je het toe aan een conditioner of masker voor een haarbehandeling, wat de werking van de cosmetica zal versterken.

DOEL:

Het is aanbevolen voor vrouwen die zich zorgen maken dat hun haar wordt aangetast door de tand des tijds. De belangrijkste taak van de cosmetica is het verjongen van het haar en regenereren van extreem beschadigd haar. Het kan ook worden gebruikt in het geval van extreem vermoeid haar, bijv. door haarstylingbehandelingen zoals permanentjes, een krultang, stijltang, regelmatig haarkleuren, bleken. De olie voorziet het haar van uitgebreide anti-ageing-effecten. Wat interessant is, is dat het de enige olie is die de cosmetica biedt, gericht op volwassen haar.

VOORDELEN:

 • zeer slimme verpakking
 • zes oliën in de ingrediënten
 • zonnebrand
 • maakt glad en temt de lokken
 • bezwaart het haar niet
 • doeltreffend
 • lekkere geur
 • veelzijdig gebruik

NADELEN:

 • de olie bevat reinigingsmiddelen die de penetratie van gunstige stoffen in het haar niet vergemakkelijken
 • het gladde pompje maakt de applicatie moeilijker