Eveline Cosmetics Amazing Oils

Product:Restoring Dry Oil for Body and Face Hair 3in1
Beoordeling Sterren:

Eveline Cosmetics is een van de grootste Poolse cosmeticafabrikanten. De producten van het bedrijf worden geëxporteerd naar bijna heel de wereld (65 landen, 5 continenten). Het merk wordt gekenmerkt door innovatie, professionalisatie en kennis van de laatste trends in cosmetica, geschikt voor huid- en haarverzorging. Daarom is het niet verrassend dat Eveline Cosmetics snel is begonnen met het lanceren van producten gebaseerd op natuurlijke oliën. Hoe ziet de samenstelling eruit in vergelijking met anderen?

Een van de meest interessante prodyucten is de droge olie voor gezicht, lichaam en haar.

Eveline-Cosmetics-Amazing-Oils

OMSCHRIJVING:

Het product verrast met het veelzijdige gebruik. Het kan worden gebruikt op het gezicht, lichaam en haar. In dit opzicht voldoet het echt aan de criteria van natuurlijke oliën, want puur natuurlijke oliën hebben precies dezelfde eigenschappen. (Echter, sommige natuurlijke oliën zijn eetbaar, maar Eveline niet.) Verder is het benoemenswaardig dat de samenstelling grote hoeveelheden van twee kostbare oliën bevat.

  • Arganolie Argania Spinosa Pitolie) – ideaal voor beschadigd, zwak haar. Aanbevolen voor iedereen die vaak verschillende haarbehandelingen ondergaan bij de salon. Herstelt de conditie van het haar, voorkomt broosheid, verbetert elasticiteit.
  • Macadamia-olie (Macadamia ternifolia Zaadolie) – is een zeer lichte olie, die het haar niet bezwaart en geen vettig laagje op het oppervlak achterlaat. Zeer goed geabsorbeerd door zowel het haar en de huid. Het bestaat uit een unieke enkelvoudig onverzadigde vetzuur uit de groep omega-7 (palmitolzuur). Het vult het tekort van waardevolle bestanddelen aan, die verantwoordelijk zijn voor hydratatie en voeding van jouw haar. Het zuur is ook een bestanddeel van talg dat door ons lichaam wordt geproduceerd. Het gebrek eraan veroorzaakt veroudering van huid en haar. Daarbij is het een goede moisturizer.

Eveline Amazing Oils bevat heel hoge niveaus van natuurlijke oliën en veel siliconen, maar gelukkig zijn velen van hen ongevaarlijk of volatiel.
Deze regenererende droge olie bevat ook vitamine E, wat de vitamine van de jeugd wordt genoemd.

Het product maakt indruk met het veelzijdigheid van gebruik. Het is een ideale cosmetica voor op reis of vakantie. Het vervangt bodylotion, emulsie na het zonnebaden, gezichtscrème en haaconditioner. Het absorbeert snel en geeft een lichte gloed.

Echter, deze veelzijdigheid garandeert geen langdurig gebruik. 150 ml van het product is gauw op, ondanks dat het relatief doeltreffend is.

Het product zit in een eenvoudig, plat, plastic flesje met een gouden, leuke sticker. Het is uitgeurst met een verstuiver, die het sprayen vergemakkelijkt op haar en lichaam. Het doseren van de olie is wat verwarrend, het is gemakkelijk om te vel te sprayen. De verstuiver is beveiligd met een kleine, transparante dop, die helaas moeilijk te openen is.

DOEL:

De olie is geschikt voor alle haartypes, vooral het soort dat intensief herstel nodig heeft. Het zal ook goed zorgen voor een extreem droge huid door te hydrateren en strakker te maken. Het is universeel, vooral nuttig tijdens het reizen, omdat het jouw haarconditioner zal vervangen, evenals jouw lotion, lotion na het zonnen, en zelfs de gezichtscrème.

AANWIJZINGEN:

Het product kan worden gebruikt op het gezicht en lichaam (breng het aan op een droge en natte huid in een cirkelvormige beweging). Als het gaat om haarverzorging, breng je het ofwel aan op nat of droog haar. De bevestigde verstuiver maakt het gemakkelijker om de gehele lengte van jouw haar te sprayen. Je kunt het alleen op de puntjes gebruiken om te voorkomen dat zij gespleten raken.

VOORDELEN:

  • geweldige hoeveelheid waardevolle oliën
  • lekkere geur
  • veelzijdigheid van gebruik (kan succesvol veerschillende cosmetica vervangen)
  • gemakkelijke en snelle applicatie
  • vrij doeltreffend
  • lichte formule, gemakkelijk en snel opgenomen

NADELEN:

  • bevat een grote hoeveelheid siliconenen en andere comedogene stoffen
  • de dop is vrij glad, hij is moeilijk te opnen.