Farouk Kardashian Beauty, Black Seed Oil

Product:Kardashian Beauty. Black Seed Oil
Beoordeling Sterren:

Olie me het extract van zwart komijn is ontworpen door de Kardashianzusters voor Farouk, een bekend en gewaardeerd bedrijf in de Verenigde Staten. Het merk is populair geworden dankzij effectieve en professionele producten, vertrouwd door een groot aantal vrouwen en mannen.

Alle cosmetica die worden gepromoot door dit merk hebben snel de hele wereld veroverd.

Farouk-Kardashian-Beauty

OMSCHRIJVING:

De olie zit in een klein (slechts 15 ml) zwart, plastic flesje. Het heeft een typiische orientaalse geur van komijn. De inhoud van het product is een olie, gewonnen uit kleine, zwarte zaadjes.

Zwart komijnzaadolie (Oleum Nigellae Sativae) is al eeuwen bekend en wordt gewillig gebruikt in de geneeskunde. Het kan ook het “Goud van de Farao’s” worden genoemd. Vandaag de dag bevestigen talloze onderzoeken de fenomenale effecten en bewijzen dat het de strijd voor mooi haar ondersteunt. De olie bevat een hoge concentratie van onverzadigde vetzuren – linolzuur, oliezuur, alfalinolzuur. Ook rijk aan vitamine E, betacaroteen, sterolen, biotine, micro-elementen en een aantal antioxidanten. Het is daarom een soort elixir van de jeugd dat het haar regenereert en verjongt en invloed heeft op de processen in de cellen. Lokken worden veerkrachtig, glanzend en glad. De olie stimuleert ook de haargroei en voedt de puntjes.

De olie van de “Kardashianzusters” bevat veel volatiele siliconen en een hoog gehalte van deze kostbare olie. Daarbij is het verrijkt met zijde-eiwitten die het haar glad maken en hydrateren, en zowel zachtheid en elasticiteit bieden. Natuurlijk zijde ondersteunt het herstel van het haar en sluit de schubben.

Kardashian Beauty Black Seed Oil heeft een lichte textuur, wordt snel en doeltreffend geabsorbeerd – een druppel is voldoende voor de dagelijkse haarverzorging. De inhoud van het flesje zal zeker wat langer dan een maand meegaan. Het zal je haar niet vettig maken en het is gemakkelijk te verdelen. Helaas, naast de siliconen, bestaat het ook uit schadelijke, haarvezelverstoppende minerale oliën die de werking van gunstige stoffen verstoren.

Het kleine flesje is heel handig, past in een klein tasje, een zak of make-uptas en is geweldig om mee te nemen op vakantie. Echter, de zwarte kleur maakt het onmogelijk om te zien hoeveel cosmetica er is gebruikt.

DOEL:

De olie is geschikt voor alle haartypes en een geweldige toevoeging aan jouw dagelijkse verzorging. Tegelijkertijd zal het een remedie zijn voor extreem droog, kroezig en onhandelbaar haar. Het zal ook het probleem van gespleten puntjes oplossen.

AANWIJZINGEN:

Wrijf een kleine druppel olie in je handen en masseer het in droog of nat haar. Het kan ook worden aangebracht op de haarpuntjes.

VOORDELEN:

  • een grote hoeveelheid komijnolie
  • hoge hoeveelheid vloeibaar zijde
  • het gebruik van vriendelijke, gasvormige siliconen
  • doeltreffend
  • gemakkelijke applicatie
  • wordt snel opgenomen

NADELEN:

  • niet iedereen zal houden van de orientaalse, sterke geur
  • let op de schadelijke minerale oliën
  • het flesje is donker en daarom is het niet zichtbaar hoeveel olie er al is gebruikt.