Garnier Fructis. Miraculous Oil. Nourishing and Shine

Product:Garnier Fructis. Miraculous Oil. Nourishing and Shine
Beoordeling Sterren:

Garnier is bijzonder dol geworden op kostbare oliën in cosmetica.

Alhoewel er maar een kleine hoeveelheid van de oliën in sommige cosmetica zitten, biedt Nourishing and Shine Oil een grote concentratie.

garnier

OMSCHRIJVING:

Oliën spelen een belangrijke rol in de cosmetica – minder chemische stoffen, meer natuurlijke. Het wordt weerspiegeld in de uitstraling van het flesje dat lijkt op een druppel olie. De verpakking is heel leuk en esthetisch.

De olie bevat twee kostbare haaroliën.

 • arganolie (Argania Spinosa Pitolie) – genaamd het vloeibare goud van Marokko – een van de meest dure en gewaardeerde oliën ter wereld. De productie van een liter olie vereist dertig kilo fruit en acht uur werk. Echter, het loont de moeite. Arganolie heeft sterk regenererende eigenschappen en gaat verouderingsprocessen tegen omdat het het herstel van haarcuticula verbetert. Vrouwen die broos en droog haar hebben moeten vrienden worden met de arganolie.
 • camelia-olie (Camellia Oleifera Zaadolie) – al eeuwen bekend en gebruikt in Japan, bevat een uniek ingrediënt wat het haar verzorgt: squalaan. Het beschermt de lipidelaag van huid en haar en reguleert de talgproductie. Wat interessant is, is dat squalaan alleen bij dure en exclusieve cosmetica beschikbaar was. Nu kunnen we meer leren over de kracht van verjongende en herstellende eigenschappen. Cameliazaadolie heeft sterk hydraterende en regenererende kwaliteiten en het bevat vitamine A, B, E en beschermt tegen schadelijke uv-straling.

Het goede nieuws is dat de olie alleen schadelijke siliconen bevat, inclusief een volatiele. Het heeft ook een kleine hoeveelheid alcohol en geurstoffen.

De fabrikant garandeert de effectiviteit en inderdaad kunnen de effecten van geregenereerd en gevoed haar al snel worden waargenomen. De cosmetica maakt het haar glanzend maar bezwaart het totaal niet. Het heeft een zeer aangename geur: delicaat en wat orientaals.

Bovendien helpt het product haar ontklitten – goed nieuws voor vrouwen die wortelen met droog en geklit haar na het wassen.

Het flesje biedt 150 ml van de olie, wat heel indrukwekkend is in vergelijking met andere oliën.

“Miraculous oil” heeft een comfortabele en functionele pomp die het doseren gemakkelijker maakt en de olie efficienter.

DOEL:

De olie is veelzijdig: ontworpen voor alle haartypes, dus je kunt het samen met je vriendin kopen voordat je op vakantie gaat. Een cosmetica, meer ruimte voor baggage. Het maakt haar glanzend en gevoed; zorgt voor en temt haarpuntjes. Het herstelt en laat een lekkere geur achter op het haar; beschermt tegen de zon.

AANWIJZINGEN:

Er zijn drie methoden van gebruik:

 1. Voor het wassen, als oliemasker, laat je het minimaal 30 minuten op het haar zitten, daarna was je het uit met shampoo.
 2. Toegevoegd aan jouw favoriete haarmasker of conditioner (een portie is genoeg). Gebruik een masker of conditioner zoals gewoonlijk.
 3. Aangebracht op droog haar – als snelle, verfraaiende en temmende haarbehandeling.

VOORDELEN:

 • hoge concentratie van hoogwaardige verzorgende oliën
 • lichtgewicht formule
 • ontworpen voor alle haartypes
 • direct effect
 • grote inhoud (150 ml)
 • aangename, ietwat orientaalse geur
 • leuk flesje

NADELEN:

 • klein en ietwat gladde doseringsknop