Garnier Fructis. Mist oliën voor droog, beschadigd, broos haar

Product:Garnier Fructis. Mist oliën voor droog, beschadigd, broos haar
Beoordeling Sterren:

Garnier Fructis Triple Nutrition Miraculous Oil in Spray voor droog haar.

Het bedrijf Garnier is niet bang om innoverende en verrassende producten op de markt te brengen. In zijn aanbod komen we cosmetica tegen die moeilijk elders te vinden zijn (bijv. een speciale behandeling voor blond haar dat gele tinten voorkomt of een “activator van uitbundigheid” in een tube).

Wat betreft de populaire haaroliën blijft Garnier niet achter, in tegenstelling, het loopt voor en heeft een oliemist voor droog, beschadigd en broos haar gelanceerd.

Garnier-Fructis

OMSCHRIJVING:

Olie in spray was ontworpen op een ongebruikelijke manier. Het lijkt op een bodydeodorant. De fabrikant zorgt ervoor dat de micro-spray-formule maximale absorptie biedt van de drie schoonheidsoliën in een spuitbusje. oliën uit mango, abrikoos en zoete amandel in het product bieden een hoge bescherming en een interne voeding van het haar.

 • Mango-olie (Mangifera Indica Zaadolie) bevat kostbare vitamines B, C, E, caroteen en beschermt het haar tegen schadelijke uv-straling. Verder verzacht het en regenereert het het haar.
 • Abrikozenolie (Prunus Armeniaca Pitolie) is een absolute hit als het gaat om de diversiteit van essentiële vetzuren. Het zorgt voor een juist verloop van gunstige processen in het haar.
 • Zoete amandelolie (Prunus Amygdalus Dulcis Olie) regenereert zowel het haar en de huid heel goed, en zodoende herstelt het eventuele schade op het oppervlak en in het haar. Het is ook extreem delicaat.

Alle drie de oliën zullen jouw haar voeden en een uitgebreide bescherming bieden. Echter, voor Fructis oil in spray is de hoeveelheid olie niet verrassend, daarom kun je niet echt zichtbare, revolutionaire haarregeneratie verwachten. Helaas kunnen hierdoor andere, niet altijd vriendelijke stoffen (zoals alcohol) in het product verschijnen. Als het gaat om voeding en herstel, zijn er ongetwijfeld andere middelen op de markt die een veel professionelere verzorging voor het haar bieden. Verder werkt de mist meer als een haarconditioner, in plaats van een olie. Het is niet aanbevolen als gespecialiseerde behandeling voor schoonheid en haarherstel. Echter, het is een geweldig idee voor vrouwen die een “spectaculair effect” nodig hebben voor het haar. Een directe verbetering in het uiterlijk, conditie en glans van het haar is gegarandeerd. Mannen kiezen er neit voor, omdat zij zich ongemakkelijk kunnen voelen door de intense, fruitige en zeer onmannelijke geur… die lang op het haar achterblijft.

Echter, je kunt niet ontkennen dat deze innovatieve spray het haar een behandeling biedt – het kan een geweldig supplement voor elke dag zijn voor professionele oliën die gebruikt worden om te oliën. Deze bijzondere vorm van de versuiver maakt de mist zeer licht en luchtig. Als gevolg bezwaart het het haar niet. Daarbij bevat het zulke ingrediënten die gemakkelijk in het haar kunnen penetreren, waardoor het van binnenuit wordt beschermd. Het product is droog, maar droogt het haar niet uit.

De inhoud is 150 ml wat helaas niet voldoende is voor een langere periode, vooral omdat het verschillende keren per dag kan worden gebruikt.

DOEL:

De fabrikant geeft aan dat het product is toegewijd aan droog, broos en beschadigd haar. Echter, elk type haar kan profiteren van de olie in spray. De lichtgewicht formule bezwaart het haar niet, en daarom kunnen zelfs mensen met vettig haar het product gebruiken om het haar te voorzien van glans en een gezonde uitstraling. Men kan alleen redeneren dat de “herstellende” eigenschappen van de conditioner meer lijkt op het “verbeteren” van de uiterlijk van het haar en haarstylen, in plaats van een grondige regeneratie en herstel.

AANWIJZINGEN:

Het product kan voor het borstelen op het haar worden gesprayed, om de onhandelbare lokken direct te temmen. Het zal helpen met styling en een lekkere, fruitige geur achterlaten.

Indien, om een of andere reden, het haar de neiging heeft om een onaangename kroezing te veroorzaken gedurende dag of zijn flexibiliteit verliest, zal dit product direct helpen. Het gebruik van Fructis oil in spray zal direct zachtheid, elasticiteit en glans geven.

Bovendien bedachten vele bloggers een nieuwe manier om het product te gebruiken… Breng het simpelweg aan op vochtig haar, direct na het wassen. Dit is een zeer goed patent voor vrouwen met extreem droog haar.

VOORDELEN:

 • innovatief product
 • ultralichte formule bezwaart het haar niet
 • directe verbetering van haarconditie en uitstraling
 • temmen en stylen is snel en gemakkelijk
 • mooie, fruitige geur
 • kan meerdere keren per dag worden gebruikt

NADELEN:

 • te hoge prijs voor zo’n kleine hoeveelheid van het product, de hoeveelheid van het product dat over is, is niet zichtbaar door het flesje.
 • er wordt maar weinig van de oliën gebruikt in het product