Garnier Fructis – Serum tegen gespleten puntjes

Product:Garnier Fructis - Serum tegen gespleten puntjes
Beoordeling Sterren:

Het bedrijf Garnier probeert te voldoen aan de behoeften van vrouwen en hun wensen voor mooi, gezond en goed onderhouden, perfect haar. Het merk staat bekend om het gebruik van de kracht van oliën die gunstig zijn voor het haar. Een van hen wordt al eeuwen gewaardeerd en geliefd door inwoners van India, en dat is de olie uit de Indiase Amla-zaden. Het wordt gebruikt door het bedrijf om een uniek herstellend serum te maken voor droge en gespleten puntjes. We hebben het over het innovatieve middel Split-end serum, een remedie voor gespleten puntjes van extreem beschadigd haar.

Zal het werken en daadwerkelijk de puntjes van het haar samenvoegen?

Garnier-Fructis-Serum-Goodbye-Damage

OMSCHRIJVING:

Elke vrouw besteedt speciale aandacht aan de puntjes van het haar. Gespleten en droge puntjes kunnen vele van ons slapeloze nachten geven. Soms vergeten we het haar regelmatig te knippen en beginne de puntjes direct te breken. Omdat we altijd haast hebben, vergeten we vaak hoe veel aandacht en tijd we moeten besteden aan ons haar.

Garnier heeft een serum ontworpen dat een “pleister” wordt genoemd voor beschadigde puntjes. Het bevat kostbare oliën, al eeuwen bekend en gewaardeerd, vooral in India. We hebben het over Amla (Phyllanthus Emblica Fruitextract), wat wordt verkregen uit het fruit van de Indische kruisbes. Een dergelijke olie regenereert, voedt en hydrateert het haar, wat gaandeweg weerbaar en gevoed wordt van binnenuit. Daarbij verhoogt de olie de kracht en geeft het een spectaculaire glans. Deze Indische schat biedt een uitgebreide bescherming en regeneratie.

Echter, het serum van Fructis bevat een zeer lage hoeveelheid van deze kostbare olie. Het bezet de laatste plek op de lijst met ingrediënten. Daarbij zijn er twee ongevaarlijke siliconen die veel sterkere effecten hebben. Een van hen wordt cyclopentasiloxaan genoemd – een volatiel silicoon en de basis voor alle bestanddelen in het serum. Het maakt het mogelijk dat de schoonheidsstoffen diep in het haar penetreren en het verhoogt de herstellende werking. Dimethiconbol is een polymeer dat is opgebouwd uit organisch silica en zuurstof. Het is een geweldig en zeer nuttig ingrediënt dat wordt gebruikt in haarverzorgingsproducten omdat het het zacht en flexibel maakt. Daarbij versterkt het de immuniteit tegen slechte externe factoren en chemicalien, beschermt het het haar tegen schadelijke diverse weersomstandigheden. Hierdoor blijft jouw haar in goede conditie en wordt het briljant gehydrateerd. Hij is het die voornamelijk verantwoordelijk is voor de verzorging en bescherming van beschadigde puntjes. Amla-olie helpt alleen een klein beetje met het gehele proces. Als gevolg, beschermt het serum de puntjes tegen schade, en sterker nog, het werkt als pleister voor zwak haar, maar zal nooit de puntjes terug samenvoegen (elke kapper en cosmetoloog zal toegeven dat dit fysiek onmogelijk is).

Fructis Split Ends Serum moet niet worden behandeld als uitgebreide bescherming en verzorging van beschadigde haarpuntjes. Echter, het hydrateert, maakt een beschermlaag en temt het haar en tegelijkertijd laat het een zeer intense, karakteristiek voor het merk Fructis, fruitige geur achter, wat door vele vrouwen geliefd is en een beetje wordt onderschat door anderen. Het is aanbevolen om het serum te gebruiken als behandeling, wat de gespecializeerde haarverzorging kan aanvullen. Daarom, als je een andere haarolie thuis hebt, geef dan niet op. Bovendien, Fructis Serum moet niet voor een langere tijd worden gebruikt. Na het legen van het flesje is het aanbevolen om een pauze van een aantal maanden in te lassen, vanwege de hoge hoeveelheid alcohol dat kan leiden tot droog haar.

De verpakking van het serum van Garnier is heel mooi ontworpen: een flesje gemaakt van dik, solide plastic, dat niet buigt in onze handen tijdens het gebruik. Het heeft ook een grote en betrouwbare pomp. De geur is heel intens en de consitentie is eigenlijk zoals een typische olie. Het product verspreid je gemakkelijk op het haar. Nog een voordeel van de verpakking is ook dat het label geen papier is, dus zelfs als het per ongeluk vettig wordt, zal het niet stuk gaan.

Tot slot een paar woorden over de inhoud. Er zit 50 ml in het product, wat genoeg lijkt te zijn voor een langere periode, en daarom is de prijs vrij redelijk.

DOEL:

Garnier Fructis Split Hair Serum is ontworpen voor degenen die niet meer gespleten puntjes willen hebben en voortdurend strijden tegen kroezige krullen. Het zal jouw haar beschermen tegen schade en temmen. Het maakt het ook gemakkelijker te stylen. Echter, het is niet zo dat het serum de gespleten puntjes “samenplakt”. Dat is simpelweg onmogelijk.

AANWIJZINGEN:

Het product moet worden aangebracht op gewassen en vochtig haar. Enkele druppels van de cosmetica is voldoende om het te verdelen op het haar vanaf de middenlengte naar beneden, waarbij je je richt op de puntjes van het haar.

VOORDELEN:

  • het gebruik van goede, ongevaarlijke siliconen in het product
  • uitgebreide bescherming
  • temt het haar
  • lekkere, fruitige geur
  • bescherming van de puntjes tegen mechanisch letsel
  • duurzame verpakking met betrouwbare pomp

NADELEN:

  • zeer kleine hoeveelheid amla-olie in het product
  • grote hoeveelheid alcohol en parfum
  • zal de puntjes niet “samenvoegen” zoals gezegd door de fabrikant