Gliss Kur Ultimate Color Bi-Phase

Product:Gliss Kur Ultimate Color Bi-Phase
Beoordeling Sterren:

Nog een product uit de reeks “olie bi-fase”. Een concurrerend merk – Dove – heeft een zeer succesvolle versie van de conditioner met twee onderdelen gelanceerd. Zal het Schwarzkopf-product net zo veel volgers krijgen?

Gliss Kur Ultimate Color Bi-Phase is gericht op gespecialiseerde haarverzorging.

Het is ontworpen om de schoonheid van kleurbehandeld haar naar voren te brengen en om voor elke sliert te zorgen.

Gliss-Kur-Ultimate-Color-Bi-Phase

OMSCHRIJVING:

De conditioner zit in een helder flesje met verstuiver. Dankzij dit kenmerk is het gebruik snel en gemakkelijk. Het is een zeer fascinerende look omdat je duidelijk de twee fases van het product kunt zien, die van elkaar gescheiden zijn. (De lichtere drijft op het oppervlak, terwijl de densere met intens roze kleur zwaarder is, dus deze blijft onderaan het preparaat.)

Bi-phase conditioner is een perfect product om te gebruiken tijdens de zomer. Het bezwaart het haar niet. Het lichtere deel wordt gemakkelijker opgenomen, biedt direct een juiste bescherming voor het haar. De fase is verantwoordelijk voor het glad maken en temmen, blijft op het oppervlak van het haar. Bovendien verbetert het de kleur. De conditioner bevat slechts een olie, abrikozenpit (Prunus Armeniaca Pitolie). Alhoewel het op de zesde plaats op de lijst van bestanddelen verschijnt, is het een zeer waardevolle olie en de effecten ervan moeten niet worden verkleind.

Het is een olie die een extreem sterke concentratie van vetzuren en vitamines bevat. Abrikozenpitolie voorziet van krachtige hydraterende en voedende eigenschappen, die in feite een essentieel punt in de verzorging van geverfd haar zijn. Het heeft een opmerkelijk vermogen om de cellen van het haar te penetreren, zonder een olielaag op het oppervlak achter te laten. Vanwege de scheiding van de lichtere fase van het product, waarin de olie domineert, hebben we een aanvullende verzekering dat het binnenste van het haar snel wordt gepenetreerd door een maximale hoeveelheid bestanddelen in de conditioner Color Ultimate Bi-Phase. Bovendien vereist kleurbehandeld haar een uitzonderlijke bescherming, omdat het de neiging heeft om vocht te verliezen, uit te drogen en zelfs om kroezig te worden in de puntjes. Als gevolg, vervaagt de kleur na verloop van tijd. Daarom verliest het haar zijn glans en conditie. Gliss Kur Ultimate Color Bi-Phase voorziet het haar zeker van hetgeen dat het nodig heeft na het verven: voeding, versterking, regeneatie en hydratatie en verbetering van de kleur.

DOEL:

Gliss Kur Ultimate Color Bi-Phase is ontworpen voor kleurbehandeld haar. 3D-Colour-Luminance Technology doet de haarkleur direct herleven en highlight de inidivuele lokken van het haar.

AANWIJZINGEN:

Het product moet worden geschud voor gebruik en gesprayed op vochtig haar, direct na het wassen. Om nog meer de nadruk te leggen op de schittering en kleur van het haar, breng je het product aan op droog haar, net voor het stylen.

VOORDELEN:

  • een bi-fase formule die de effectiviteit verhoogt
  • abrikozenpitolie gebruikt in de conditioner
  • biedt een mooie glans en diepe kleur aan geverfd haar
  • zo licht als een mist, bezwaart het haar niet
  • zeer gemakkelijk te gebruiken
  • het effect van de neerlag van de twee fases van het preparaat ziet er indrukwekkend uit

NADELEN:

  • Let op de alcohol in de samenstelling, er zit er nogal veel van in