Gliss Kur Ultime Color Oil Elixir

Product:Gliss Kur Ultime Color Oil Elixir
Beoordeling Sterren:

Het bedrijf Schwarzkopf heeft snel zijn plek gevonden op de markt, dankzij preparaties die natuurlijke oliën bevatten in de samenstelling. Bovendien was het in staat om een product te creeren dat een topcosmetica bleek te zijn, en al snel verdween het uit de schappen van de meeste drogisterijen.

Als we het over Ultimate Color Elixir hebben – olie voor kleurbehandeld haar highlights.

Gliss-Kur-Ultimate-Color-Eliksir-z-Olejkami

OMSCHRIJVING:

De cosmetica is zo raak aan hoogwaardige bestanddelen zoals natuurlijke oliën, dat zelfs vrouwen met kleurbehandeld haar ervoor gaan. Het wordt gezien als een zeer geconcentreerde conditioner, diep voedend voor jouw haar.

Gliss Kur Ultimate Color heeft een korte lijst met bestanddelen, slechts een paar chemische en synthetische middelen (goed nieuws: de hoeveelheid alcohol is ook zeer laag). Als eerste is er de essentiële oliën. Er zijn er zeven, en geen van hen is er per ongeluk bij inbegrepen. Daarom zullen we bestanddelen vinden zoals zonnebloem, sesam, olijf, amandel, macadamia, argan en marula-olie. Elk van hen heeft een geweldige kracht om te herstellen en voeden, en nu zitten zij samen in een flesje! oliën regenereren diep, voeden lang en verjongen. Zij bieden kostbare EFA’s (onverzadigde vetzuren) voor gezondheid en schoonheid.

Zonnebloemolie (Helianthus Annus Zaadolie/Zonnebloemzaadolie) bevat bijna 90% vetzuren, macadamia (Macadamia Ternifolio Zaadolie) bestaat uit uniek zuur uit de groep omega-7, zoals palmitoleïne, wat, zeer effectief, de tekenen van veroudering voorkomt. Macadamia zal ook de hydraterende effecten verlengen en de mooie klaar naar voren brengen.

Sesamolie (Sezamum indicum Zaadolie) beschermt het haar niet alleen tegen veroudering maar ook tegen schadelijke effecten van zonnestraling en verbetert de groei. Echter, voor een effecteif herstel, zullen de volgende oliën verantwoordelijk zijn: olijf (Olea Europaea Fruitolie) en amandeloliën (Prunus Amygdalus Dulcis Olie)Argan (Argan Spinosa Pitolie) zal zorgen voor voldoende hydratatie en de beschermlaag van het haar versterken, en marula (Sclerocarya Birrea Zaadolie) biedt vitamine E en onverzadigde vetzuren uit de groep omega-6 en omega-9. Een echte schat voor alles dat kostbaar is voor je haar!

Dankzij de oliën, zal jouw haar glanzend, glad, niet langer plat zijn, met meer volume en vitaliteit. Daarbij zullen zij zorgen voor de juiste verzorging van kleurbehandeld haar en verlies van schittering voorkomen. De schoonheid wordt eruit gehaald en de kleurresultaten zullen tot 10 weken mee gaan.

Gliss Kur Ultimate Color olie zit in een klein (75 ml) flesje met een rode pomp, die er zeer leuk en esthetisch uitziet. De pomp moet worden gedraaid om het preparaat aan te brengen, maar soms kan dit problematisch zijn. Dit kan vervelend zijn, vooral in de ochtend wanneer je haast hebt om naar werk te gaan. Het serum bedekt je haar met een mooie geur. Het heeft een frisse en nogal exclusieve geur.

DOEL:

Gliss Kur Ultimate Color Oil is ontworpen voor vrouwen wiens haar behoefte heeft aan speciale verzorging na het verven. Het product zorgt ervoor dat het haar niet langer droog of kroezig is maar juist diep gehydrateerd en gevoed. Bovendien, zelfs vrouwen die hun haar niet verven gebruiken deze cosmetica graag. Als jouw haar een uitgebreide verzorging en bescherming nodig heeft met de kracht van de zeven oliën, dan is dit het ideale product. Het zal voor elk haartype zorgen.

AANWIJZINGEN:

Het serum kan op verschillende manieren worden gebruikt:

 1. Op vochtig of droog haar voor het wassen (de procedure is vergelijkbaar met oliën, maar het is niet nodig om het net zo lang als natuurlijke oliën op het haar te laten zitten, ongeveer 30 minuten is meer dan genoeg)
 2. Op het haar na het wassen: vochtig, met een handdoek gedroogd. We spoelen het product niet uit maar laten het absorberen.
 3. Op droog haar direct voor het stylen: in dit geval wrijf je een druppel van het product in je haar, kam en style het. Het serum zal dan werking als “directe verfraaiier”.

VOORDELEN:

 • een verscheidenheid aan goed gekozen oliën
 • bezwaart je haar niet
 • langdurige effecten
 • filter om te beschermen tegen uv-straling
 • bescherming van haarpuntjes
 • uitzonderlijke effectiviteit
 • lekkere geur
 • kleurherstel gegarandeerd en bevestigd door vele consumenten

NADELEN:

 • Een kleine hoeveelheid alcohol in de samenstelling; de fabrikant kon dit ingrediënt met gemak overslaan
 • De prijs van de olie is te hoog, gezien de kleine hoeveelheid (slechts 75 ml)
 • De pomp zit af en toe vast.