Isana Professional, Haarol Oil Care

Product:Haarol Oil Care
Beoordeling Sterren:

Isana is een Duits bedrijf dat snel populair is geworden, vooral in Europa, vanwege de aantrekkelijke prijzen van hun producten. De cosmetica zijn goedkoop en verschillen vaak niet veel van de kwaliteit van de concurrentie. Het is het waard om te onthouden dat een hoge prijs niet altijd staat voor een hoge kwaliteit. Het is bewezen door en beroemde stilist, Gok Wan, die een groep vrouwen uitnodigde voor zijn programma en hen cosmetica van verschillende prijzen liet gebruiken om de effecten te testen. Niemand wist wie de fabrikant was, noch wat de naam van het merk van de producten was. De resultaten waren verrassend.

Goedkope producten wonnen het vaak van de hoogwardige producten.

Isana houdt het laatste nieuws bij en observeert de trends op het gebied van cosmetica nauw. Vanwege de populariteit van essentiële oliën die ontworpen zijn voor haarverzorging, heeft het merk zijn product op de markt gebracht: Haarol Oil Care. Zal het voldoen aan de verwachtingen van alle vrouwen?

Isana-Profesional-Haarol-Oil-Care

OMSCHRIJVING:

Isana Haarol Oil Care is een remedie voor sterk beschadigd en droog haar. Het bevat een hoge concentratie van twee geweldige oliën.

 • Zonnebloem (Helianthus Annus Zaadolie / Zonnebloemzaadolie), een olie die jouw haar hydrateert en zorgt voor de puntjes; heweldig voor degenen met droog en broos haar dat de neiging heeft om uit te vallen. Het regenereert het haar en verhoogt de flexibiliteit. Het bevat linolzuur en behoort toe aan de groep omega-6, het reguleert en verbetert processen in de cellen van het haar.
 • Arganolie (Argan Spinosa Pitolie) – beschermt het haar tegen wind, zon en vorst. Beschermt en regenereert de vezels van het haar. Het voedt droge en beschadigde lokken. Het bevat veel natuurlijk vitamine E, genaamd “Vitamine van de Jeugd”. Het is rijk aan essentiële vetzuren omega 3, 6 en 9.

Isana Haarol Care Oil wordt snel opgenomen in het haa en laat geen vettig laagje achter op het oppervlak. De worsteling voor mooi haar vindt van binnen plaats. oliën regenereren, voeden en versterken de vezels. Volgens de fabrikant kan deze olie zelfs omgaan met zeer droog en beschadigd haar. Wat zeggen bloggers en vloggers hierover? De meningen zijn verdeeld. Sommige vrouwen zijn verrukt en praten over indrukwekkend glanzend haar, terwijl anderen zich richten op de langetermijneffecten, waarbij zij redeneren dat het haar niet gehydrateerd en “hersteld” is op het verwachte niveau. Echter, het is een gezamenlijke mening dat het product geschikt is voor de verzorging van haarpuntjes. Wat dat betreft is het bijna onvervangbaar, en presteert het beter dan de dure merkproducten. Bovendien werkt het ook goed als product dat de haarstyle afwerkt. Het temt het haar, geeft glans en legt de nadruk op bepaalde lagen.

Isana Haarol Oil Care heeft de consistentie van een amberolie. Het is vrij dens. Helaas kan te veel van het product het haar bezwaren, daarom moet het juist worden gedoseerd. Het zorgt voor een aangename en intense geur. Dit dankzij meerdere geurstoffen die helaas op alcohol zijn gebaseerd. De fabrikant had de hoeveelheid kunnen verminderen.

De capaciteit van de olie is hoog, maar liefst 100 ml. Je krijgt veel voor weinig. Isana Haarol Oil Care is uitgerust met een pomp, wat het doseren van het product heel gemakkelijk maakt. De pomp heeft een uitholling en is gevoerd, waardoor de vinger niet wegglipt tijdens het drukken.

DOEL:

De cosmetica is voornamelijk ontworpen voor vrouwen die niet kunnen omgaan met de droogte en broosheid van hun haar. Het zorgt voor de puntjes van het haar, hydrateert en voedt. Het kan dagelijks worden gebruikt voor het wassen.

AANWIJZINGEN:

De olie moet vergelijkbaar worden gebruikt als producten van hetzelfde type:

 • Voor het wassen, om intensieve verzorging te bieden (2-3 doseringen aangebracht op het haar is voldoende).
 • Na het wassen, op vochtig, met een handdoek gedroogd haar om het te beschermen, versterken en hydrateren.
 • Op droog haar, leave-in, zonder uitspoelen als stylingafwerking

VOORDELEN:

 • arganolie, zonnebloem en met hoge concentratie
 • gebruik van niet-comedogene siliconen, die het haar beschermen en het zijdezacht maken.
 • een mooie geur, intensief en zoet
 • grote inhoud
 • goed ontworpen pomp

NADELEN:

 • een grote hoeveelheid alcohol
 • bevat kleine hoeveelheden van mogelijke allergenen