John Frieda Sheer Blonde

Product:Sheer Blonde
Beoordeling Sterren:

Toen John Frieda zijn eerste boetiek opende, verwachte niemand dat het bedrijf internationaal succes zou behalen. Tegenwoordig wordt het gekozen door professionele haarstilisten en beroemdheden. Het merk start trends op het gebied van haarstyling en verzorging. John Frieda verzorgende oliën zijn met grote zorg ontworpen.

Sheer Blonde Oil is uitzonderlijk populair onder vrouwen. Waarom?

John-Frieda-Sheer-Blonde

OMSCHRIJVING:

Natuurlijke haaroliën hebben meestal soortgelijke ingrediënten (diversiteit van vitamines en UFA) en een soortgelijke prestatie. De belangrijkste taak is het herstellen en beschermen van het haar, de processen in het haar verbeteren en beschadigde lokken genezen.

Sommige oliën kunnen zeer licht haar iets donkerder maken of de kleur geel maken. We moeten onthouden dat de meeste oliën worden verkregen uit de noten met sterk kleurende eigenschappen. Het is geweldig voor brunettes maar blondines trekken helaas aan het korte einde. Het kiezen van de olie kan risicovol zijn voor vrouwen met licht haar. Na langer gebruik kan het haar een andere tint krijgen.

John Frieda heeft besloten om dit probleem aan te pakken en heeft daarom Sheer Blonde Oil – Brightening Oil Elixir ontworpen, exclusief voor blond haar.

De taak van de olie is het geven van glans en glinstering aan licht haar. Het biedt regeneratieve eigenschappen. De olie maakt de lokken gezond en verheldert het haar. Internetgebruikers zijn enthousiast over het product en noemen het een “wonderelixir” en “zon gevangen in het flesje”. John Frieda garandeert dat de cosmetica ons leven zal veranderen.

Sheer Blonde bevat twee hoogwaardige oliën: zonnebloemzaadolie (Helianthus Annus Zaadolie/Zonnebloemzaadolie) en arganolie (Argania Spinosa Pitolie). Ze zijn ideaal voor verlicht haar omdat zij effectieve regeneratie bieden en droogheid en kroezing voorkomen. Door de intense opheldering, wordt blond haar veel meer blootgesteld aan droogheid en beschadiging van de haarstructuur. Sheer Blonde geeft een optimale bescherming aan de binnen- en buitenkant van het haar – het zorgt voor de kleur en maakt de lokken iets lichter.

Arganolie is gemaakt door de natuur voor vrouwen die houden van invasieve haarstylingbehandelingen. Het zal de ammoniak in haarverf ons haar niet laten vernietigen. Het zorgt voor de conditie van het haar en de soepelheid; voorkomt droogheid en gaat broosheid tegen.

Zonnebloemolie reduceert kroezing, hydrateert en maakt glad. Het geeft schoonheid aan het haar en glans, en het vertraagt de veroudering van het haar en voorziet het van een uitgebreide bescherming tegen de zon, wind en vorst.

Sheer Blonde Oil is vrij waterig, maar de inhoud van 100 ml garandeert dat de olie lang mee gaat. Het flesje is mooi en esthetisch met een gouden pomp die vloeiend werkt.

DOEL:

De olie is exclusief voor licht haar. Het is bedoeld om een volledige verzorging en herstel te bieden voor blonde lokken. Het is ook geschikt voor vrouwen met highlights. De olie voorziet van geweldige schittering en laat het haar niet geel of donker worden. Het definieert de blonde tint van het haar.

AANWIJZINGEN:

Breng de olie aan op vochtig haar na het wassen; je hoeft het niet uit te spoelen. Het kan worden aangebracht op de puntjes van droog haar.

VOORDELEN:

  • de kracht van twee uitzonderlijke oliën
  • effectief en betrouwbaar
  • mooie, exclusieve geur
  • directe effecten van verheldering van het haar
  • gemakkelijk aan te brengen
  • bezwaart het haar niet

NADELEN:

  • veel siliconen onder de ingrediënten