John Masters Organics, 100% Argan Oil

Product:100% Argan Oil
Beoordeling Sterren:

Het merk John Masters kan trots zijn op het zorgen voor het lichaam en voor de planeet. John Masters gelooft dat zorgen voor het lichaam en zorgen voor de planeet hand-in-hand gaan. Daarom ontwerpt het merk zijn cosmeticareeks in samenwerking met de natuur.

“We hebben maar een planeet en een lichaam, we willen niet elke dag synthetische en chemische artikelen gebruiken” – aldus de oprichter van John Masters Organic. Geen wonder dat het bedrijf 100% organische body- en haaroliën biedt.

100% Arganolie trekt aanzienlijk de aandacht.

John-Masters-Organics

OMSCHRIJVING:

John Masters Arganolie wordt exclusief gewonnen uit de arganbomen in een warm, veeleisend Marokkaans klimaat. Het is ideaal voor de verzorging van zowel het lichaam en de huid van het gezicht.

Arganolie (Argania Spinosa Pitolie) helpt om een juist niveau van hydratatie te behouden en om de veerkracht en weerbaarheid van de haarvezels te verbeteren. Het haar wordt mooi glanzend; het glans in de zon die niet langer jouw lokken beschadigt met uv-straling.

Vitamine E voorkomt de effecten van vrije radicalen. Het is een geweldige antioxidant en vertraagt de verouderingsprocessen.

Het is een rijke bron van omega-6 OVV (onverzadigde vetzuren) die zorgen voor de processen in het haar en voorkomen dat het broos wordt en zijn veerkracht verliest.

De olie valt op onder de andere oliën omdat het de enige is die absoluut vrij is van stofen die een schadelijke invloed hebben op ons haar en onze huid. Pure arganolie is vrij van chemische toevoegingen, siliconen, parabenen, SLS en SLES welke de werking van gunstige ingrediënten zouden verstoren door zich op het haar te nestelen en een ondoorgangbare laag te creeeren op het haaroppervlak. Bovendien bevat de olie saponine, wat het haar enorm verzacht en fijn om aan te raken maakt.

100% Arganolie flesje is donker (licht is schadelijk voor natuurlijke oliën). Het heeft een inhoud van 50 ml. Afhankelijk van hoe jij besluit het te gebruiken, kan het (helaas) snel op zijn. Als het alleen op het haar wordt gebruikt, zal het lang meegaan. De verpakking is heel leuk. Het ziet er uit als een mysterieuze magiemengeling in een glazen flesje.

AANWIJZINGEN:

De olie kan worden aangebracht op het haar, gezicht en lichaam. Het zal perfect werken wanneer toegevoegd aan conditioners en cremes – het zal de werking ervan versterken.

Enkele druppels van de olie kunnen worden aangebracht op het haar. Vochtig haar heeft een grotere hoeveelheid van de olie nodig dat wordt aangebracht op de gehele haarlengte. Droog haar geeft de voorkeur aan olie dat alleen op de puntjes wordt aangebracht.

Het is een geweldig product voor een haaroliebehandeling. Daarom ondersteunt het de dagelijkse haarverzorging en, indien nodig, werkt het als speciale haarbehandeling ’s nachts.

VOORDELEN:

  • 100% organisch, puur arganolie
  • zeer leuke verpakking
  • bezwaart het haar niet
  • directe effecten
  • verscheidenheid van gebruiksmogelijkheden

NADELEN:

  • hoge prijs
  • glazen flesje kan breken
  • indien verrijkt met andere oliën zou hij beter werken