KALLOS Cosmetics, LAB 35

Product:KALLOS Cosmetics, LAB 35, Indulging Nourishing Hair Oil voor Haarpuntjes
Beoordeling Sterren:

Kallos is een Hongaars merk dat al op de markt is sinds de jaren 70. Het is ontworpen door John Kallos en ontwikkeld door zijn twee dochters. De producten van het bedrijf worden gewaardeerd in veel Eurpoese landen.

Indulging Nourishing Hair Oil voor Haarpuntjes is benoemenswaardig.

KALLOS-Cosmetics-LAB-35-Indulging-Nourishing-Hair-Oil

OMSCHRIJVING:

Indulging Nourishing Hair Oil bevat een verscheidenheid aan natuurlijke, verzorgende oliën:

 • arganolie (Argania Spinosa Pitolie) – perfect voor haar dat beschadigd is door verschillende haarstylingbehandelingen (verven, verlichten, stijlen, fohnen). Het geeft een effectieve bescherming tegen ongunstige weersomstandigheden. Het voorkomt waterverlies, hydrateert en geeft glans.
 • avocado-olie (Persea Gratissima Olie) – bevat een brede reeks van groep-B-vitamines, daarom voorkomt het broosheid. Het biedt ook talloze mineralen (magnesium, mangaan, ijzer, fosfor, kalium, natrium, zink). Zij bieden een juiste hydratatie in haarpuntjes en voorkomen dat zij gespleten raken. Het is rijk aan omega-6 en omega-9-zuren die de natuurlijke beschermlaag van het haar versterken.
 • kokosolie (Prunus Amygdalus Dulcis Olie) – vergelijkbaar met avocado-olie, bevat het een hoge concentratie van mineralen. Het sluit de haarcuticula en zodoende wordt het haar glanzend en zacht terwijl de puntjes niet gespleten raken. Het levert ook essentiële eiwitten.
 • zonnebloemolie (Helianthus Annus Zaadolie/Zonnebloemzaadolie) – gaat perfect om met droge haarpuntjes; voedt, hydrateert en geeft glans.
 • lijnzaadolie (Linum Usitatissimum Bloemextract) – bevat een grote hoeveelheid vitamine E, een natuurlijk antioxidant. Daarom vertraagt het het verouderingsproces. Verder barst de olie van de waardevolle omega-3, omega-6 en omega-9 vetzuren. Hun tekort verzwakt de haarstructuur en zodoende wordt het haar dun en broos.
 • olijfolie (Olea Europaea Fruitolie) – biedt regenererende en hydraterende eigenschappen. Het geeft glans aan dof haar. Het is aanbevolen voor normaal poreus haar. Het bevat natuurlijke zonnebrand. Het is geschikt voor beschadigd en zwak haar. Het bezwaart het haar neit en reguleert kroezige puntjes.
 • macadamia-olie (Macadamia Ternifolia Zaadolie) – het is geweldig voor vettig haar omdat het geen vettig laagje achterlaat of het haar bezwaart. Het penetreert diep in het haar en vervult de vereisten voor oleopalmitinezuur – omega-7-zuur, wat kwaliteiten heeft die vergelijkbaar zijn met talg dat wordt geproduceerd door ons lichaam. Het versterkt en creeert een beschermlaag op het haar.

LAB 35 Oil moet helpen om de beschadigde haarstructuur te reconstrueren. Het is zeker gegarandeerd door de kracht van natuurlijke oliën. De olie hydrateert en voedt broze en droge puntjes diep.

Het is extreem efficient omdat het exclusief op de haarpuntjes wordt aangebracht. Het flesje met 50 ml van het product gaat meerdere maanden mee.

De cosmetica heeft een zeer intense, zoete geur, karakteristiek voor oliën. Het flesje heeft een grote pomp die vloeiend werkt.

Het flesje is nauw en erg handig.

Een kleine hoeveelheid siliconen is ook positief. Degenen die in de olie zitten, beschadigen jouw haar niet.

DOEL:

De olie dient een doel: droge en beschadigde puntjes regenereren en voeden. Het is ontworpen voor alle haartypes. Echter, vrouwen met lichte lokken moeten het met mate gebruiken omdat LAB 35 Oil avocado-olie bevat dat de haarkleur iets kan veranderen.

AANWIJZINGEN:

Het kan worden aangebracht op droog of vochtig haar. Het is niet nodig om het uit te spoelen. LAB 35 moet worden aangebracht op de haarpuntjes. 1-2 porties van het middel zullen genoeg zijn. Het zal een geweldige toevoeging zijn voor de dagelijkse haarverzorging.

VOORDELEN:

 • diversiteit van natuurlijke oliën
 • lekkere, intense geur
 • dens en efficient
 • makkelijk aan te brengen
 • handig flesje
 • direct effect van glanzende haarpuntjes

NADELEN:

 • kan de haarkleur van zeer licht haar iets veranderen