Kerastase Elixir Ultime Cheveux

Product:Elixir Ultime Cheveux Fins et Sensibilises
Beoordeling Sterren:

Kerastaseproducten komen van het merk L’Oreal en worden gezien als een van de meest prestigieuze cosmeticalijnen als het gaat om haarverzorging en styling. Het is al sinds 1964 op de markt en de laboratoria hebben meer dan 700 wetenschappers wereldwijd in dienst. Alle producten moeten een grondige analyse in samenstelling en effectiviteit doorstaan. De reeks Kerastase wordt geliefd door kappers en stylisten wereldwijd. Het aanbod van het bedrijf omvat een breed scala aan haarverzorgingsoliën.

Elixir Ultime Cheveux Fins et Sensibilises – olie voor dun en delicaat haar is zeker benoemenswaardig.

Kerastase-Elixir-Ultime-Cheveux-Fins-et-Sensibilises

OMSCHRIJVING:

De olie voor dun en fragiel haar heeft een mooie verpakking. Het zit opgesloten in een lila, plastic flesje met een inhoud van 125 ml. Het is zeer doeltreffend. De fles is transparant en de sticker op de achterzijde met glanzende geometrische patronen is zichtbaar door het paarse plastic. Wanneer je erdoorheen kijkt via de voorzijde van de cosmetica, zie je een driedimensionaal effect. Dit geeft de indruk van het oppervlak van het haar met glanzende en goed onderhouden schubben. De gehele verpakking ziet er heel indrukwekkend uit en belooft de effecten die we krijgen door Elixir Ultime Cheveux Fins et Sensibilises te gebruiken.

Kerastase elixir bevat tot vier oliën.

 • Maisolie (Maisolie) – biedt zachtheid en glans. Het is rijk aan onverzadigde vetzuren (olie- en linolzuur). Zij zullen zorgen voor een juist functioneren van de cellen van het haar. Ideaal voor de gevoelige huid vanwege de verlichtende effecten.
 • Arganolie (Argania Spinosa Pitolie) – voedt het haar heel effectief. Het beschermt ook tegen slechte externe factoren zoals wind, vorst of ruwe zon. Bovendien beschermt het de haarvezels tegen schade tijdens dagelijkse behandelingen: sterk wrijven met een handdoek, fohnen, stijlen, trekken.
 • Olie camellia (Camellia Oleifera Zaadolie) – maakt de haarvezels heel effectief glad, geeft ze glans en verzorgt. Het is ideaal voor fijn en beschadigd haar. Het zal zelfs zeer ruw, hoog poreus haar glad maken.
 • Olie pracaxi (Pentaclethra Macroloba Zaadolie) – penetreert diep in het haar en voedt het. Verder hydrateert het, geeft het zachtheid en glans.

Nog een bestanddeel van Kerastase-olie is het extract van rozen (Rosa Canina Bloemextract), wat een zeer goede bescherming biedt voor fijn haar. Het bevat ook een filter om te beschermen tegen schadelijke uv-straling. Het product bevat ook ongevaarlijke silicconen die de haarpuntjes zullen beschermen en glad maken zonder de strutuur te verstoren met een vettig, moeilijk te penetreren laagje.

De olie heeft een lichte textuur en bevat veel voedingsstoffen. Helaas bevat het veel alcohol wat het haar kan uitdrogen. Men kan zeggen dat het de effecten van de oliën verstoort.

Zelfs de geur van het product is zeer intens en onvriendelijk. Daarbij onderdrukt het de geur van het product. Gelukkig vervliegt de geur van het haar na het gebruik van het preparaat. Daarna kun je de delicate, zoete aroma voelen. Het product is zeer doeltreffemd, en de pomp, waar het mee is uitgerust, maakt een comfortabele applicatie mogelijk.
Het heeft een lichte consistentie, absorbeert snel en verzorgt het haar direct. Het effect van schittering en weerbaarheid wordt al na het eerste gebruik gegarandeerd.

DOEL:

Kerastase Elixir is ontworpen voor het behandelen en voeden van delicaat en fragiel haar. Het is ontworpen om niet alleen diep te voeden en regenereren, maar het bouwt ook een beschermlaag op het oppervlak en aan de binnenzijde van het haar. Het kan een aanvulling zijn op andere haarverzorgingsproducten. Als op zichzelf staand product kan het meer kwaad dan goed doen. Vooral na gebruik op de lange termijn zal alcohol jouw haar uitdrogen.

AANWIJZINGEN:

Het product kan zowel op nat en droog haar worden gebruikt. Voor het wassen zal het fungeren als voedingsbehandeling, echter, na het wassen zal het beschermen tegen de hete lucht van een haardroger. Daarbij zal het het proces van styling verbeteren. Indien gedurende de dag gebruikt, zal het het haar temmen en glans geven.

VOORDELEN:

 • een grote hoeveelheid oliën
 • doeltreffend
 • lichtgewicht formule bezwaart het haar niet
 • geeft glans
 • indrukwekkende verpakking
 • gemakkelijke applicatie

NADELEN:

 • te veel alcohol
 • onaangename geur