Kerastase Elixir Ultime – Oleo-Complexe

Product:Elixir Ultime, Oleo-Complexe
Beoordeling Sterren:

Kerastase Elixir Ultime, Oleo-Complexe olie voor alle haartypes is een versie van een paarse Cheveuz Fins et Sensibilises voor gevoelig en delicaat haar.

Wat zijn de eigenschappen en prestaties van Elixir Ultime, Oleo-Complexe?

Kerastase-Elixir-Ultime,-Oleo-Complexe

OMSCHRIJVING:

Elixir Ultime Oleo-Complexe voor alle haartypes heeft bijna dezelfde ingrediënten als de paarse versie ontworpen voor delicaat haar. Het zit in een gouden en oranje glazen flesje en biedt een iets kleinere inhoud – 100 ml.

Het elixir bevat vier conditionerende oliën.

Maisolie – verzacht het haar, vertraagt de veroudering van het haar en voorziet het van een natuurlijke en gezonde glans.

Pracaxi-olie (Pentaclethra Macroloba Zaadolie) – voedt het haar diep en effectief; versterkt en beschermt het tegen ongunstige externe factoren. Het biedt de ideale bescherming in alle weersomstandigheden en seizoenen.

Camelia-olie (Camellia Oleifera Zaadolie) – maakt de structuur van het haar glad en sluit de haarcuticula snel en effectief; het hydrateert en geeft glans. Het voedt en regenereert zelfs het meest beschadigde en dunne haar.

Arganolie (Argan Spinosa Pitolie) – biedt sterk hydraterende eigenschappen, versterkt de haarstructuur. Het beschermt het haar tegen de hete luchtstroom van de haardroger, trekken en kammen.

Elixir Ultime, Oleo-Compexe is bijna alcoholvrij. Natuurlijke oliën spelen de hoofdrol in het product. Het is ideaal voor de dagelijkse haarverzorging. Het is dikker dan de paarse versie met alcohol voor delicaat haar. Het geeft een aangename, ietwat orientaalse en zoete geur. Helaas is het minder efficient dan Fins et Sensibilises olie. Aan de andere kant is het veiliger omdat het het haar niet uitdroogt.

De olie is gemaakt met grote zorg en bedachtzaamheid voor het haar. Er zit een hologramsticker op de verpakking met daarop glanzende, mooie en gesloten haarcuticula.

De pomp doet het goed en laat jou de precieze hoeveelheid van de honingolie doseren.

Goed gedaan, Kerastase.

DOEL:

De olie is ontworpen voor alle haartypes. Het kan worden gebruikt als bescherming voor gezond haar of als intensief herstel voor droge, beschadigde en onhandelbare lokken. Het zal ook dof haar helpen door het glans en veerkracht te geven.

AANWIJZINGEN:

Het kan worden aangebracht voor het wassen en op vochtig met de handdoek gedroogd haar direct na het wassen. Je kunt het ook gebruiken na het fohnen, op alleen de haarpuntjes.

Afhankelijk van het type en de conditie van je haar, kun je alle drie methoden van applicatie gebruiken of er een kiezen die het beste bij jou past.

VOORDELEN:

  • diversiteit van kostbare oliën
  • bijna alcoholvrij
  • mooie en nette verpakking
  • bezwaart het haar niet, wordt bijna volledig geabsorbeerd
  • gemakkelijk aan te brengen
  • lekkere geur

NADELEN:

  • niet efficient
  • hoge prijs in vergelijking met andere oliën
  • het flesje is mooi en netjes maar kan uit je handen glippen en breken