KSHIR PAK VIDHI SESA OIL

Product:KSHIR PAK VIDHI SESA OIL
Beoordeling Sterren:

Kshir Pak Vidhi is de eeuwenoude ayurvedische techniek. Het omvat het injecteren van gebalanceerde bestanddelen in cosmeticaproducten op zo’n manier om haaruitval te voorkomen. Het is vooral afhankelijk van een combinatie van kruiden en oliën uit melkeiwitten.

Het wordt succesvol gebruikt door vele Indiase cosmeticabedrijven en biedt spectaculaire effecten op het haar. Het bedrijf Ban Lab is wereldwijd beroemd geworden om het combinerenn van traditionele ayurvedische kennis van planten en oliën met een moderne aanpak op het gebied van cosmetologie.

SESA haarolie is ontworpen op basis van de Kshir Pak Vidhi-techniek. Hoe werkt het op je haar?

KSHIR-PAK-VIDHI-SESA-OIL-Long-&-Nourished-Hair

OMSCHRIJVING:

Het recept van de olie wordt afgeleid van een duizend jaar oude Indiase traditie. De samenstelling is indrukwekkend. Sesa-olie bevat 18 oliën die rijk zijn aan kostbare kruiden, melkeiwitten, waaronder vijf goed gebalanceerde oliën.

Olie bhringraj (Eclipta Alba) is een van de kruidenoliën. Het is het hoofdbestanddeel van het hele preparaat, evenals de triphala-kruidensamenstelling. Een van de ingrediënten is Indische kruisbesolie, ook bekend als Amla.

 • Bhringraj-olie is aanbevolen voor alle mensen die hun haar willen doen groeien. Deze olie zorgt er niet alleen voor dat het sneller groeit, maar het zal ook grijs worden en uitval voorkomen. Na regelmatig gebruik zul je minder haren op de kam terugvinden. Bovendien verdikt de olie het haar, versterkt het de wortels en verbetert het de natuurlijke haarkleur. Bhringraj-olie stimuleert de bloedstroom de hoofdhuid perfect, beschermt de cuticula tegen invasieve procedures en ruwe weersomstandigheden, zoals: de zon, wind en vorst. Verder versterkt het vanuit de wortels tot in de puntjes.
 • Tarwekiemolie (Triticum Estivum) – wordt gekenmerkt door een hoog gehalte aan vitamine E. Het wordt de “vitamine van de jeugd” genoemd” omdat het de verouderingsprocessen van huid en haar vertraagt. Het regenereert effectief en stimuleert het juiste niveau van hydratatie.
 • Nilibhrungandi-olie (Nilibhrungandi-olie) – versnelt de haargroei.
 • Sesamolie – (Sesamum indicum) – is rijk aan de reeks van vitamine B en een diversiteit van mineralen (magnesium, fosfor, eiwit, calcium). Het vertraagt niet alleen het proces van vergrijzing maar maakt het haar ook iets donkerder. Het boost de haargroei en beschermt tegen schadelijke zonnestraling. Het heeft ook een verlichtende werkingn op jouw hoofdhuid. Het beschermt tegen hoge temperaturen en laat het haar zijn vocht niet verliezen.
 • Kokosolie (kokosolie) – Deze olie penetreert diep in de haarzakjes en biedt hen de nodige mineralen. Dit versterkt de haarwortels en beschermt de follikels tegen letsel. Sluit de haarcuticula, waardoor ze zacht en glad worden.

De olie is een gespecialoseerde behandeling voor het probleem van haaruitval, vroegtijdig grijs worden en een vertraagde groei. Het werkt goed bij het vechten tegen roos, omdat het de slechte processen in de hoofdhuid reguleert. Olie is een natuurlijk, organisch product, verpakt met planten en kruidenextracten.\

Het zit (helaas) in een niet zo aantrekkelijk, melkachtig plastic flesje van 90 ml. Het flesje heeft een schroefdop, wat het aanbrengen van een vloeibaar product niet vergemakkelijkt en het maakt het ineffectief. Sesa Oil heeft een groene kleur, wat het resultaat is van een sterke concentratie van kruiden. De geur laat helaas te wensen over… het heeft een sterk chemische geur. Het doet denken aan bleekmiddelen, kruidenhaarverf of schoonmaakmiddelen.

De internetgebruikers hebben dit product gewillig geprezen. Enthousiaste bloggers noemen het een wonderelixir. In de zoektocht naar mooi haar stoort zelfs de geur van het product ze niet zo. Echter, eigenaars van blond haar kunnen sceptisch zijn over het preparaat omdat een langdurig gebruik kan bijdragen aan een verandering van kleur en als gevolg, kunnen lichte krullen iets donkerder worden.

DOEL:

De olie is bedoeld voor degenen die worstelen met haaruitval, kaalheid of roos. Het stimuleert ook haargroei. Als gevolg groeit het haar dikker en wordt het mooier. Verder regenereert het zakjes, biedt het voeding en glans. Het kan succesvol worden gebruikt door mensen met medium en hoog poreus haar. Echter, vrouwen met lichte krullen moeten het voorzichtig gebruiken, omdat het de kleur iets donkerder kan maken.

AANWIJZINGEN:

Ietwat verhit Sesa-olie moet worden ingemasseerd in gewassen en droog haar met een speciale nadruk op de puntjes. Vergeet de hoofdhuid niet. Het is aanbevolen om een massage van 20 minuten te doen in cirkelvormige bewegingen. Verder moet de olie worden aangebracht totdat de huid het niet meer absorbeert. De cosmetica moet ’s nachts op het hoofd worden laten zitten. In de ochtend was je het haar zoals gewoonlijk. Gebruik 2 tot 3 keer per week een behandeling voor de gehele nacht. Voor zeer droog haar, roos of een geïrriteerde en jeukerige hoofdhuid, kun je het zelfs elke dag gebruiken totdat de problemen verdwijnen. Nog een optie is het aanbrengen van de olie op de hoofdhuid 2 uur voor het wassen.

VOORDELEN:

 • gespecialiseerde verzorging
 • goed geselecteerde en gebalanceerde natuurlijke oliën
 • veel natuurlijke kruidenextracten
 • zeer goede absorptie van de cosmetica

NADELEN:

 • vervelende, ietwat irritante geur
 • fles met dop die het aanbrengen verhindert
 • niet efficient