L’Oreal Elseve, Magic Power of Oils, Oil-in-Cream

Product:L’Oreal Elseve, Magic Power of Oils, Oil-in-Cream
Beoordeling Sterren:

L’Oreal biedt geen exclusieve conditioners die werken zoals haaroliën.

Zich ervan bewust dat niet elke vrouw fan is van haaroliën, heeft het merk een olie gemaakt die een volledig andere consistentie biedt. Oil-in-Cream is ontworpen voor vrouwen die niet van vettige producten houden.

Het combineert de werking van een conditioner met de kracht van natuurlijke oliën.

L’oreal-Elseve

OMSCHRIJVING:

De naam “Oil-in-Cream” verwijst perfect naar de kenmerken van het product. Het is een crème welke de eigenschappen van een olie en haarconditioner combineert. Het product bevat een grote hoeveelheid van de oliën.

 • kamille-olie (Chamomille Recutita-extract / Matricaria Bloemextract) – verbetert de glans en voorziet van soepelheid
 • zonnebloemolie (Helianthus Annus Zaadolie/Zonnebloemzaadolie) – voedt het haar sterk
 • lijnzaadolie (Linum Usitatissimum Bloemextract) – intensief hydraterende eigenschappen.
 • lotusbloemolie (Nelumbium Speciosumextract) – geeft geweldige soepelheid
 • rozenolie (Rosa Canina Bloemextract) – verzorgt het haar heel goed
 • Tahitiaans Gardenia-olie (Gardenia Tahtensis Bloemextract) – voorkomt dat het haar droog en kroezig wordt. Het sluit de haarcuticula en geeft ze gladheid.

Verder bevat Elseve Oil-in-Cream veel kokosolie (Cocos Nucifera-olie) wat de haarcuticula sluit en ze beschermt en de glans verbetert.

Magical Power of Oils, Oil-in-Cream is een bijna identieke versie van Nourishing Smoothness en Shine Elixir – de consistentie is anders. De ingrediënten zijn wat verschillend – slechter in een crème-olie versie. De cosmetica bevat meer alcohol dan zijn “olie-achtige” variant. Het product zit in een tube van 150 ml. Het is echter niet efficient. Het gaat meer dan een maand mee. De tube heeft een zeer leuk design – metallic en glanzend koper. Het is gemaakt van zacht en elastisch plastic wat garandeert dat je gebruikmaakt van de gehele conditioner. Het is extreem gemakkelijk om de cosmetica uit de tube te halen. De haarcrème heeft een lichte en ietwat waterige consistentie. Soms krijgen we het uit de tube voordat we het op onze hand aanbrengen. Doseren is niet makkelijk. Een container met een pomp zou een veel beter idee zijn. Elseve Oil-in-Cream wordt gemakkelijk door het haar geabsorbeerd en laat geen vettig laagje achter. Het heeft een intensieve geur, veel vrouwen zeggen dat het lijkt op parfum voor mannen. Echter, de geur blijf niet lang hangen en wordt delicaat en ietwat exotisch.

Oil-in-Creame roept verschillende emoties op bij internetgebruikers. Sommigen noemen het een sensatie die perfect hydrateert en het haar temt. Anderen zijn geirriteerd en geloven dat traditionele oliën betere resultaten geven.

Over het algemeen is het product een geweldige aanvulling op andere, klassieke oliën.

DOEL:

Oil-in-Cream is ontworpen voor alle haartypes. Dankzij de romige consistentie en goede absorptie, zullen zelfs vrouwen met vettig haar ervan houden. Het is een goede aanvulling op andere, meer professionele preparaties.

AANWIJZINGEN:

De olie wordt gekenmerkt door de veelzijdige applicaties:

 1. Het kan worden aangebracht op vochtig haar (niet uitspoelen). Het voorziet het haar van voeding, glans en soepelheid.
 2. Voor het fohnen om het haar tegen de hete luchtstroom te beschermen.
 3. Aangebracht op droog haar – voor het haarstylen in de ochtend om het te temmen, voeden en glans te geven. Het helpt ook extreem droge en geklitte puntjes ontklitten.

VOORDELEN:

 • innovatieve cremeformule
 • veel oliën in de ingrediënten
 • lichtgewicht formule
 • zeer leuke verpakking
 • veelzijdige applicatiemethodes

 NADELEN:

 • grote hoeveelheid alcohol
 • niet-praktische tube die het aanbrengen van een waterige creme moeilijker maakt