L’Oreal Elseve. Magic Power of Oils

Product:L’Oreal Elseve. Magic Power of Oils
Beoordeling Sterren:

De interesse van L’Oreal in de kracht van natuurlijk verzorgende oliën is gewekt. Als het een product met oliën lanceert, kunnen we er zeker van zijn dat het er vol mee zit. Het is er nog een in de collectie van L’Oreal Elseve-oliën.

Echter, deze is niet exclusief voor geverfd haar – het biedt sterk regeneratieve en voedende eigenschappen die goed zijn voor zwak en beschadigd haar met gespleten puntjes.

L’oreal-Elseve-

OMSCHRIJVING:

Het product zit vol goed passende bloemenoliën die zijn gekozen om elkaar aan te vullen en zelfs het meest beschadigde haar te regenereren dat direct hulp nodig heeft.

 • lijnzaadolie (Linum Usitatissimum Bloemextract) – voedt snel en effectief; beschermt tegen vroegtijdige veroudering; het stopt met uitvallen. Het is onvervangbaar voor droog, broos en beschadigd haar.
 • kamille-olie (Chamomilla Recutita-extract / Matricaria Bloemextract) – het moet glans en soepelheid geven aan jouw lokken.
 • lotusbloemolie (Nelumbium Speciosumextract) penetreert in de haarvezels waar het de lokken voedt en opnieuw opbouwt. Het biedt zeer goede bescherming tegen negatieve effecten uit de omgeving.
 • tahitiaanse gardenia-olie (Gardenia Tahtensis Bloemextract) – heeft zuiverende eigenschappen; helpt gifstoffen en schadelijke stoffen uit het haar verwijderen. Het hydrateert en voedt.
 • rozenolie (Rosa Canina Bloemextract) – herstelt haarelasticiteit, versterkt de haarvezels, verbetert de haarconditie.

De fabrikant biedt bijna directe restoratie en spectaculaire make-over van droog, broos en beschadigd haar. De olie herstelt en bouwt haarvezels opnieuw op. Als jouw haar zijn glans heeft verloren en jouw haarpuntjes kroezig worden – moet je deze preparatie proberen. Het ontvangt alleen positieve meningen onder internetgebruikers. Vrouwen schrijven over het product op internetforums en noemen het een “wonderlijke exixir” en “ideaal”. Het maakt het haar niet vettig of bezwaard. Het is zeer efficient en de applicatie is comfortabel. Het heeft een zeer aangename geur die lang op het haar blijft zitten. Onder de ingrediënten bevinden zich ongevaarlijke siliconen die het haar geen schade toebrengen. Het enige nadeel kan alcohol zijn – de grote hoeveelheid stelt teleur.

De flesje bevat 100 ml van de olie en volgens de vrouwen die het hebben gebruikt, gaat het 4-6 maanden mee. Restoring Elixir ziet er heel leuk uit. Het heeft een warme amberkleur. De pomp is lila en werkt heel vloeiend; je kunt de laatste druppel van de olie nog gebruiken.

DOEL:

De olie is ontworpen voor alle vrouwen met extreem beschadigd haar – het maakt een snelle en effectieve restoratie mogelijk. Het kan worden gebruikt als behandeling op een dagelijkse basis om de lokken te temmen. Het werkt ook voor vrouwen met gezond haar, die het een uitgebreide bescherming willen geven.

AANWIJZINGEN:

De olie kan op drie manieren worden gebruikt:

 1. Aangebracht op vochtig haar, het liefst na het wassen. Het zal het haar beschermen tegen de hete luchtstroom van de droger en mechanische schade. Het zal styling ook gemakkelijker maken.
 2. Aangebracht op droog haar – voor het wassen. Het is een goed idee om de olie 10 minuten te laten zitten en het haar daarna te wassen. We zullen er zeker van zijn dat ons haar wordt gevoed maar niet wordt bezwaard.
 3. Als finishing touch in de dagelijkse styling wordt het haar glanzend en beschermd.

VOORDELEN:

 • kracht van zes verzorgende oliën
 • directe voeding en glans
 • regenereert haar, effecten kunnen na verschillende keren gebruik worden opgemerkt
 • lekkere intense bloemengeur
 • vrij grote inhoud, efficient
 • betrouwbare pomp

NADELEN:

 • grote hoeveelheid alcohol wat droogheid kan veroorzaken na lang gebruik