L’Oreal Elseve. Magical Power of Oils. Beautifying Elixir

Product:L’Oreal Elseve. Magical Power of Oils. Beautifying Elixir
Beoordeling Sterren:

Als het gaat om het gebruik van natuurlijke olie-extracten in haarproducten, dan loopt L’Oreal niet achter.

Het heeft snel een vettig amberserum gelanceerd dat het doel dient van de schoonheid van geverfd haar en highlights.

Elseve

OMSCHRIJVING:

Het merk vertrouwt op de kracht van bloemenoliën. Het serum bevat kamille-extract (Chamomilla Recutita Extract / Matricaria Bloemextract) wat rijk is aan vitamine C, sterk regenererende eigenschappen heeft en vecht tegen vrije radicalen – met andere woorden, het vertraagt het effect van veroudering. Lotusbloemextract (Nelumbian Speciosumextract) helpt haarcuticula regenereren, hydrateert en voedt. Nog een wonderlijke en verwonderende olie is MONOI (Gardenia Tahtensis Bloemextract) – unieke en ongebruikelijke olie, al eeuwen bekend in Tahiti. Polynese vrouwen claimen dat zij hun mooie haar en teint danken aan deze olie. Het is een ongebruikellijke olie, omdat het een combinatie is van twee ingrediënten: tahitiaanse gardeniabloemen gedrenkt in een net zo waardevolle basis (koudgeperste kokosolie). Het maken van MONOI-olie is in Tahiti een waar ritueel: bloemen worden in de ochtend geplukt en verpakt in gardeniabladeren om ze te beschermen tegen de zon. De bloemen die worden gebruikt worden een aantal dagen gedrenkt in een goede hoeveelheid palmesseentie. Het precipiteren van het bloemenextract verrijkt de kokosolie met wat aanvullende eigenschappen. Alsof het een superkracht krijgt aangeboden van de natuur. MONOI hydrateert, beschermt tegen de zon, regenereert, verbetert de kracht en weerbaarheid van het haar. Het geeft veel voordelen aan droog haar met gespleten puntjes omdat het de haarstructuur opnieuw opbouwt, de cuticula sluit en beschermt tegen sterk chemische producten en schade.

Wilde rozenolie (Rosa Canine Bloemextract) is een onvervangbare antioxidant (soms ook “olie van de jeugd” genoemd). Het zit vol gunstige vetzuren en talloze mineralen; hydrateert en maakt het haar glad. Het gaat verouderingsprocessen tegen en verbetert de huidkleur. Het intensiveert ook de haarkleur.

Elseve Beautifying Elixir bevat lijnzaadextract (Linum Usitatissimum Bloemextract) wat het haar beschermt tegen vroegtijdige veroudering en haaruitval tegen gaat. Het is ook goed voor hoog poreus haar (haarcuticula zijn extreem verhoogd). Het zal droog, broos en beschadigd haar helpen. De aanwezigheid van lijnzaadbloemolie in het product is zeer positief – de olie zorgt voor geverfd haar en laat de kleur niet vervagen.

De hierbovengenoemde lotusbloemolie is ook een bondgenoot in de strijd voor mooi gekleurd haar. Het beschermt droge puntjes en geeft volume aan het haar en voorkomt dat het haar dof wordt.

Elseve olie is verrijkt met een zonnebrand; de inhoud van oliën garandeert een intensieve bescherming van geverfd haar, gaat droogheid tegen en verbetert de kleur. Het haar wordt gevoed en hersteld. De cosmetica bezwaart het haar niet. Het geeft de lokken een mooie glans en langdurig effect van een intense en diepe kleur.

De olie heeft een mooie en orientaalse geur. Het zit in een mooi flesje. De inhoud is groter in vergelijking met de producten van andere merken – het is 100 ml. De pomp is groot en betrouwbaar en maakt het aanbrengen en doseren gemakkelijk. De prijs is niet hoog als we rekening houden met de inhoud.

DOEL:

Beautifying Elseve Elixir is ontworpen voor geverfd, vermoeid en verwaarloosd haar. Het voorziet het haar van bescherming, regeneratie en kleurherstel. Het kan worden gebruikt voor alle haartypes dankzij de kracht en diversiteit van gunstige oliën. Vrouwens wiens haar herstel en bescherming nodig heeft zullen ervan houden.

AANWIJZINGEN:

De olie kan op drie manieren worden aangebracht:

  1. Op vochtig en met een handdoek gedroogd haar om de prestaties te versterken.
  2. Op droog haar (het liefst voor het wassen) om het glad te maken, soepelheid en lichtheid te geven.
  3. Als finishing touch, bijvoorbeeld voor individuele lokken om direct glans te geven en ze te temmen.

VOORDELEN:

  • meerdere bloemenoliën
  • bezwaart het haar niet
  • drie manieren voor aanbrengen
  • zichtbare effecten van kleurbescherming en gevoed haar
  • mooie geur

NADELEN:

  • veel alcohol in de ingrediënten