Macadamia NATURAL OIL – Healing Oil Treatment

Product:Healing Oil Treatment, Therapeutic Oil for All Hair Types
Beoordeling Sterren:

De prestaties van Macadamia Natural Oil cosmetica is voornamelijk afhankelijk van de eigenschappen van natuurlijke oliën. Macadamia Natural is gemaakt om de orientaalse overvloedigheid van haaroliën te promoten.

Het is een eco-vriendelijke reeks, gericht op haarverzorging. Geen van de producten zijn getest op dieren.

Onder maskers en shampoo’s met macadamia-olie, is Macadamia Healing Oil het meest uitzonderlijk en benoemenswaardig.

Macadamia-NATURAL-OIL

OMSCHRIJVING:

Het product van het merk combineert de eigenschappen van twee oliën die zeer kostbaar zijn voor het haar: macadamia en argan. Het is karakteristiek voor de gehele Macadamia-reeks. Macadamia Healing Oil bevat er veel van. Het bedrijf heeft de ingrediënten van het product gebaseerd op macadamia en arganoliën. Hoe werken zij?

Macadamia-olie (Macadamia Ternifolia Zaadolie) – bevat een verscheidenheid van goede vetzuren waardoor de processen van herstel in het haar vlot en efficient verlopen. Zij verwijderen gifstoffen uit het haar. De lokken worden weerbaar, glad en gehydrateerd en glanzend. De olie is een natuurlijke zachtmaker – het voorziet het haar van de juiste hydratatie.

Arganolie (Argania Spinosa Pitolie), genaamd “vloeibaar goud” en al jaren gewaardeerd door Marokkanen. Het is onvervangbaar als product voor de regeneratie van huid, nagels en haar. Het bevat vitamine E, wat vroegtijdige veroudering van het haar tegengaat. Arganolie is rijk aan voedingsstoffen, en dus is het perfect voor het herstel van de haarstructuur. Het zal ook het haar beschermen tegen mechanische schade en warmte. Het bevat natuurlijke zonnebrand.

Macadamia NATURAL OIL, Healing Oil Treatment is geschikt voor elk haartype. Het is vrij van schadelijke stoffen, parabenen, sulfaten, SLS, SLES.

Verder bevat het een organisch antioxidant (Tocyferyl acetaat) wat de verouderingsprocessen vertraagt die worden veroorzaakt door sigarettenrook en uv-straling. Het werkt zowel van binnen en van buiten. De olie verbetert de hydratatie van de huid en stopt waterverlies.

De olie is een therapie voor het haar – natuurlijke en veilige therapie zonder schadelijke stoffen die de cellen onnodig verstoppen.

In vergelijking met andere producten, heeft Macadamia Natural Oil een grote inhoud. Talloze oliën en extreem “haarvriendelijke” ingrediënten maken het zelfs nog aantrekkelijker.

De verpakking ziet er niet spectaculair uit, maar is wel heel leuk. Het pompje is atypisch maar extreem handig – het maakt het aanbrengen zeer comfortabel en hygienisch.

De olie is dens en zeer efficient. HEt heeft een lekkere orientaalse geur die doet denken aan kruiden.

DOEL:

De olie is een behandeling voor alle haartypes. Ongeacht of jouw haar nu dik of dun is, kroezig of vettig, gekleurd of natuurlijk, Macadamia Natural Oil zal het voorzien van de juiste verzorging.

Een hoge concentratie van natuurlijke oliën betekent een perfecte haarbehandeling. Wat interessant is, is dat de olie kan worden toegevoegd aan haarverf om de kleur te verbeteren, het haar te beschermen en glans te geven na het kleuren.

AANWIJZINGEN:

Breng een paar druppels Healing Oil Treatment aan op droog of vochtig haar. Het haar zachtjes borstelen met een kam zal helpen om de olie gelijkmatig te verdelen.

De olie kan ook worden aangebracht op droge haarpuntjes.

VOORDELEN:

  • hoge concentratie van natuurlijke oliën
  • zonnebrand
  • vrij van parabenen, sulfaat, SLS, SLES
  • proefdiervrij
  • bezwaart het haar niet
  • efficient, grote inhoud
  • snel en langdurig effect
  • zeer efficiente en hygienische pomp

NADELEN:

  • zeer sterke geur