Matrix Biolage Exquisite Oil

Product:Biolage Exquisite Oil
Beoordeling Sterren:

Matrix bevindt zich onder de meest populaire merken die haarverzorgingcosmetica maken.

Het bedrijf komt uit de Verenigde Staten. Aanvankelijk werd Matrix-cosmetica uitsluitend geleverd aan haar- en schoonheidssalons. Tegenwoordig zijn ze gemakkelijk beschikbaar en kun je bij bijna elke drogisterij of online kopen.

Biolage Exquisite Oil valt op onder andere cosmetica.

Matrix-Biolage-Exquisite-Oil

OMSCHRIJVING:

Het serum is ontworpen voor alle haartypes. Het is een professioneel hoogwaardig product dat een verscheidenheid van gebruik biedt. De olie is zelfs geschikt voor een hoofdhuidmassage of haarbehandeling ’s nachts.

De olie biedt een speciale behandeling die het haar verzacht. Het regenereert en garandeert directe voeding. Moringa-olie (Moringa Oleifera) in het serum is een zeer kostbare olie. Het wordt verkregen uit de boom genaamd de “levensboom” of “wonderboom”. Het is onvervangbaar bij het regenereren en zuiveren van schadelijke gifstoffen uit het haar. Het zal de kleur naar voren brengen van zelfs het meest beschadigde, doffe en gebleekte haar. Het bevat veel verzadigde vetzuren (palmitine, stearine, beheen, arachide, lignocerine) en onverzadigde vetzurren (palmito, eicoseen, linol). Daarom is het geschikt voor alle haartypes, ongeacht de porositeit.

Tocoferolen in de olie zijn verantwoordelijk voor de regeneratie en het herstel van de haarconditie. De olie werkt in het haar, waar het herstel bied, evenals op het oppervlak, waar het verzorgt en glans geeft. Het maakt het haar glad en haarstyling gemakkelijker.

Naast de hierbovengenoemde olie, bevat het serum nog twee natuurlijke en waardevolle oliën:

Macadamia (Macadamia Ternifolia Zaadolie) – wordt snel opgenomen, maakt het haar niet vettig of bezwaard. Het bevat een kostbaar oleopalmitinezuur wat behoort tot de groep omega-7-zuren. Het is een ingrediënt van de talg die wordt geproduceerd door ons lichaam en onze hoofdhuid. Het gebrek aan dit ingrediënt verstoort het functioneren van de huid.

Argan (Argania Spinosa Pitolie) – regenereert haar dat veel stylingbehandelingen heeft moeten doorstaan. Het bouwt haar dat we vaak grof behandelen: energiek borstelen, met een handdoek drogen en trekken opnieuw op en beschermt het.

Matrix Biolage Exquite Oil bevat vrij veel alcohol. Gelukkig is er een veel hogere hoeveelheid natuurlijke oliën.

De verpakking bevat 92 ml van het product. De elixir zit in een nauw, ovaal flesje. Het plastic, waar het flesje van is gemaakt, is heel zacht. De applicatie is gemakkelijk vanwege de pomp die een precieze dosering van het product garandeert.

DOEL:

Matrix Biolage Exquisite Oil biedt een brede verscheidenheid aan gebruiksmogelijkheden – een beetje anders dan traditionele drogisterijcosmetica die gebaseerd zijn op oliën. Daarom kan het worden aangepast aan de individuele behoeften van jouw haar, met inachtneming van de conditie. Het bevindt izch onder de weinige oliën die geschikt zijn voor de gehele nacht (oliën). Dankzij de diversiteit van onverzadigde vetzuren, is het ontworpen voor alle haartypes en graden porositeit. Het kan ook worden gebruikt voor het masseren van de hoofdhuid om de haarzakjes te versterken en micro-circulatie te verbeteren.

AANWIJZINGEN:

Matrix Biolage Exquisite Oil kan op verschillende manieren worden aangebracht.

 1. Als massage-olie voor de hoofdhuid (voor of na het wassen van het haar).
 2. Als maskers ’s nachts – regenereert geweldige wanneer aangebracht op de haarpuntjes of vanaf de middenlengte van het haar. Spoel de olie uit in de ochtend met een shampoo.
 3. Voor het stylen om de lokken te temmen en glans te geven.
 4. Gedurende de dag – wanneer jouw haar glans en voeding nodig heeft.
 5. Toegevoegd aan een masker of conditioner verbetert het de prestaties ervan. 1-2 porties van de olie zijn voldoende.
 6. 10-15 minuten maskers voor het wassen van het haar.
 7. Na het wassen van het haar – breng een kleine hoeveelheid van de olie aan op vochtig en met een handdoek gedroogd haar.

VOORDELEN:

 • grote hoeveelheid oliën die rijk zijn aan nutritionele ingrediënten
 • veelzijdigheid van gebruik
 • doeltreffend
 • lichtgewicht formule, bezwaart het haar niet
 • aangename zoete geur

NADELEN:

 • kijk uit voor de alcohol in de ingrediënten