Mythic Oil L’Oreal Professionnel, Nourishing Oil

Product:Mythic Oil
Beoordeling Sterren:

L’Oreal Mythic Oil for All Hair Types eist onze aandacht. Het merk staat bekend om zijn hoge kwaliteit product die gericht zijn op elke vrouw, ongeacht huidskleur, woonplaats of afkomst.

L’Oreal is verliefd geworden op natuurlijk verzorgende oliën, en daarom hebben zij besloten om het te verrijken met een speciale, prestigieuze en elegante reeks – ontworpen als eerbetoon aan de mythische kracht van oliën.

L’Oreal Professional, met Mythic Oil daarin inbegrepen, is populair onder haarstilisten en creeert een nieuwe trend op het gebied van haarverzorging en styling.

Mythic-Oil-L’Oreal-Professionnel

OMSCHRIJVING:

De olie moet alle haartypes voeden. Het voorziet het haar van essentiële ingrediënten en het zorgt dat het er gezond en mooi uitziet dankzij twee goed gekozen verzorgende oliën.

Avocado-olie (Persea Gratissima Olie) – rijk aan onverzadigde vetzuren die de processen in het haar verbeteren en een juist niveau van hydratatie bieden. Fosfolipiden in de olie zullen helpen om beschadigd haar opnieuw op te bouwen, terwijl fosfosterolen diep in de haarstructuur penetreren alwaar zij ervoor zorgen dat er geen schadelijke stoffen in het haar kunnen geraken. Zij laten alleen gezonde stoffen toe en verdrijven de schadelijk. Avocado-olie bevat natuurlijk zonnebrand, wat beschermt tegen de schadelijke effecten van uv-straling. Het verbetert de conditie van het meest droge en kroezige haar uitstekend. Verder bevat het maar liefst zeven vitamines: A, B, D, E, H, K, PP – zij dragen bij aan een goede haargroei, voeden en versterken het haar. Het maakt de lokken uitzonderlijk glanzend.

Druivenpitolie (Vitis Vinifera Zaadolie) – bevat een hoge concentratie van vetzuren, voornamelijk linolzur, wat het herstel van het haar versnelt. De olie voorkomt broos haar; het biedt een diversiteit van vitamines A, E, K, D en een reeks van mineralen die het haar voeden.

De hoeveelheid van de twee oliën in Mythic Oil is verbluffend hoog, en zodoende wordt jouw haar voorzien van een uitstekende verzorging. Nourishing Oil temt de lokken enorm, het voorziet van bescherming, regeneratie en een juiste hydratatie. Het is lichtgewicht, daarom wordt de applicatie gemakkelijk. Het verrukt ook met zijn geur – het gebruik van het serum begint te lijken op een mystiek ritueelHet flesje is glas en bijzonder en is vergelijkbaar met een flesje orientaalse parfum. 100 ml van een orientaals product gaat lang mee, omdat slechts een kleine hoeveelheid wordt gebruikt om te voeden en dat geeft jouw haar een natuurlijke glans. Het is ook vrij waterig.

Iedereen zal zeker blij zijn om te weten dat de olie een zeer lage hoeveelheid alcohol bevat, terwijl de hoofdingrediënten natuurlijke oliën zijn en onschuldige siliconen. Je kunt het gemakkelijk en gelijkmatig aanbrengen op het haar dankzij een pomp die vloeiend werkt.

DOEL:

De olie is ontworpen voor alle haartypes. Het kan worden gebruikt in de vorm van preventie voor gezond haar of als intensief herstel voor beschadigde en onhandelbare lokken. Het zal ook dof haar helpen om snel en effectief glans te krijgen.

AANWIJZINGEN:

Afhankelijk van de conditie van het haar, is 1-2 porties van de cosmetica aanbevolen. Het moet worden aangebracht op droog of vochtig haar voor het styling.

VOORDELEN:

  • een grote hoeveelheid hoogwaarde oliën
  • doeltreffend
  • lichte formule bezwaart het haar niet
  • hoge absorptie
  • direct effect van gezond en glanzend haar
  • mooie en exclusieve verpakking
  • sensuele orientaalse geur

NADELEN:

De informatie over ingrediënten en applicatie staan vermeld op het kartonnen doosje. Als we het doosje wegdoen terwijl we de olie uitpakken, zullen we online websites moeten bezoeken om te leren hoe we het juist gebruiken.