NANOIL HAAROLIE

Product:NANOIL HAAROLIE
Beoordeling Sterren:

Klanten die besluiten om de producten van Nanoil te vertrouwen, weten dat de fabrikanten van Nanoil Haarolie haarverzorging serieus en professioneel nemen. Nanoil is natuurlijk, vrij van parabenen, siliconen en comedogene stoffen. Het is ook grondig getest op het gebied van haarverzorging. Er is een reden waarom Nanoil wereldwijd bekend is en de waardering van vrouwen heeft gekregen. Nanoil Haarolie bestaat in 3 uitvoeringen: elk is bedoeld voor haar met een andere porositeit (met andere woorden, een andere structuur en kenmerken). Als gevolg is Nanoil een precies gematchte haarolie.

Het is de enige die de bewondering krijgt van vrouwen die het gebruiken.

nanoil - de beste haarolie

OMSCHRIJVING:

Nanoil Haarolie zit in een mooi, zwart, gehard glazen flesje van 100 ml. Het serum is zeer kosteneffectief. De consistentie maakt het aanbrengen gemakkelijker, terwijl de aroma delicaat en zeer aangenaam is, het blijft op het haar zitten. De pompapplicator is vlot en maakt het doseren van het serum gemakkelijker.

Er zitten voornamelijk natuurlijke oliën in Nanoil. Hun taak is het voeden, beschermen en verfraaien van jouw haar. Zij regenereren ook de lokken. Het belangrijkste kenmerk van natuurlijke oliën is het vermogen om het haar te penetreren en te matchen met de haarporositeit (externe structuur van het haar). Je moet weten dat verschillende oliën zijn gemaakt van verschillende deeltjes. Het is de truc om ze te matchen met de haarporositiet. Nanoil en haar zijn een perfect duo. Dit komt doordat Nanoil een ideale selectie van natuurlijke oliën biedt, die overeenkomen met een specifieke porositeit. Daarom is Nanoil beschikbaar in 3 uitvoeringen: elk past bij haar van een andere porositeit. Daarom is Nanoil Haarolie het beste product voor het vervullen van de behoeftes van jouw haar.

De website van Nanoil omschrijft drie haartypes in detail, waarbij rekening wordt gehouden met de uitstraling, structuur, eigenschappen en porositeit. Daarom geeft het geen problemen om een geschikte uitvoering van Nanoil te kiezen. Vrouwen kennen hun haar meestal zo goed, dat het kiezen van de juiste uitvoering probleemloos verloopt.

Elke uitvoering van Nanoil Haarolie bevat twee unieke innovatieve complexen (Kerastim en Baicapil) die niet in andere producten zitten. Kerastim en Baicapil zijn gebaseerd op natuurlijke stoffen en boosten niet alleen de groei en voorkomen haaruitval, maar geven ook volume. Kerastim stimuleert haargroei, terwijl Baicapil de bloedtoevoer naar de hoofdhuid verhoogt en de haarzakjes stimuleert. Als gevolg produceren zelfs degenen die ‘slapen’ weer nieuw haar (babyhaar).

Naast hoogwaardige natuurlijke oliën, bevatten producten van Nanoil een reeks van vitaminen en stoffen die verantwoordelijk zijn voor de schoonheid en gezondheid van jouw haar. Dit zijn de volgende: panthenol, keratine, lanoline en zijde. Hun taak is het hydrateren, versterken, herstellen van schade op het haaroppervlak, glans toevoegen en veerkracht geven, beschermen tegen schadelijk zonlicht.

DOEL:

Voor alle haar- en porositeittypes: dik, bezwaard, gebrek aan volume, dun, dof, kroezig, beschadigd, gespleten, droog. Nanoil Haarolie is een remedie voor haaruitval en dunner wordende lokken die niet meer groeien.

AANWIJZINGEN:

Je kunt Nanoil op veel verschillende manieren gebruiken. Het is een uitzonderlijke cosmetica waarmee je een ideale haarverzorging kunt ontwerpen, uniek en 100% overeenkomend met de behoeftes van jouw haar.

Je kunt Nanoil aanbrengen op droog of vochtig haar, voor of na het wassen (als leave-in-conditioner). Voel je vrij om Nanoil Haarolie alleen op jouw hoofdhuid of haar aan te brengen – vanaf de middenlengte. Nanoil kan worden toegevoegd aan haarconditioenrs om de werking ervan te intensiveren. Je kunt het ook alleen op de haarpuntjes verspreiden (als serum dat het meest fragiele deel versterkt). Het vervangt ook warmtebeschermende en verzachtende serums. Het boost glans tijdens styling, zonder het haar te bezwaren. Nanoil Haarolie vervangt veel haarverzorgings- en stylingproducten. Het verdrijft kunstmatige, uitdrogende en comedogene cosmetica uit de badkamer van de vrouw.

Nanoil Haarolie kan ook worden gebruikt gedurende de dag, wanneer je vindt dat jouw haar een boost aan voedingsstoffen of glans nodig heeft.

VOORDELEN:

 • matcht perfect met de haarporositeit
 • harmonieuze samenstelling van exclusieve oliën
 • veel topkwaliteit conditionerende ingrediënten
 • unieke en innovatieve stoffen die haaruitval tegengaan en haargroei versnellen
 • boost het volume
 • vergemakkelijkt styling en verfraait
 • een verscheidenheid van gebruik
 • een diversiteit van applicaties
 • geschikt voor oliën van de hoofdhuid
 • vrij van parabenen, siliconen en alcoholen
 • een mooi flesje, perfecte pomp
 • efficiente, goede formule
 • exclusieve aroma

NADELEN:

 • het mooie glazen flesje is wat glibberig; wees voorzichtig dat je het niet laat vallen