Pantene Pro-V Intensive Repair

Beoordeling Sterren:

Het bedrijf Pantene Pro-V wilde niet achterblijven op de concurrentie en heeft net zo snel een haarconditioner op de markt gebracht met alle karakteristieken en de consitentie van olie.

Intensive Repair Keratin Repair Oil met vitamine E blijkt een zeer ongebruikelijk product.

Pantene-Pro-V-Intensive-Repair

OMSCHRIJVING:

Intensief regenerende olie met vitamine E is een enorme verrassing. Dit komt doordat het een olie is… alleen van naam en qua consistentie. Dit cosmeticafenomeen ziet er echt uit als een olie: het heeft de juiste kleur en textuur, voedende en regeneratieve eigenschappen, maar de samenstelling bestaat niet uit natuurlijke haarverzorgingsoliën.

Het kan verwarrend lijken. We gaan naar de drogisterij en pakken een “olie” die onze gedachten minimaal een natuurlijke olie moet bevatten. Misschien bestaat het ook uit keratine, omdat de naam van dit bestanddeel ook voorkomt op het label. Je moet de lijst met ingrediënten voorzichtig lezen, om de waarheid te zien: Intensive Repair Oil bevat niet alleeen geen kostbare oliën, maar het bevat ook geen enkele gram keratine. Bovendien, vitamine E in het product is het derivaat.

De olie(?) is daardoor een samenstelling van siliconen en chemische stoffen die nodig zijn om te zorgen voor regneratie en uv-bescherming, en anderen verantwoordelijk voor de textuur, kleur en het imiteren van de geur van een natuurlijke olie. Er is zeker veel moeite gestoken in een product dat niet aan onze verwachtingen voldoet.

DOEL:

De olie is ontworpen om de styling te vergemakkelijken en bescherming van het haar te bieden tegen hitte.

AANWIJZINGEN:

De cosmetica moet worden aangebracht op gewassen haar vanaf het midden van de lengte naar beneden.

VOORDELEN:

  • bevat een uv-bescherming

NADELEN:

  • bevat geen enkele olie
  • een grote hoeveelheid siliconen
  • bestaat niet uit keratine