Pantene PRO-V Nature Fusion

Product:Nature Fusion
Beoordeling Sterren:

Pantene Pro-V heropbouwende olie met keratine bleek een teleurstelling. Het bevatte geen natuurlijke, waardevolle oliën.

Zal hetzelfde gelden voor Pantene Pro-V Nature Fusion met arganolie?

Pantene-PRO-V-Nature-Fusion

OMSCHRIJVING:

De olie is ontworpen voor het intensief regenereren van beschadigd en droog haar. Arganolie in het product is ontworpen om de haarvezels opnieuw op te bouwen en te versterken. Het zou zeker beter werken dan voorheen, als de hoeveelheid van het middel niet zo laag was. Bestanddelen zoals siliconen en alcohol verschijnen helaas in grote hoeveelheden.

Het product zal de hydratatie van het haar verbeteren en een beschermlaag maken op het oppervlak, dat het beschermt tegen mechanische schade. Als gevolg krijgt jouw haar glans. Als het gaat om meningen die je online kunt vinden, zijn veel bloggers nogal sceptisch en niet echt blij met het product. ‘OK’, ‘zat er maar niet zo veel alcohol in’, ‘neutraal’ – is maar een greep van de terugkerende opmerkingen over het product.

Het is een feit dat de ingrediënten in het product daadwerkelijk de uitstraling van het haar verbeteren. Na het gebruik van Nature Fusion, krijgen we de indrk van glanzende krullen die gemakkelijk worden getemd en makkelijker te stylen zijn. Echter, de olie is niet geschikt als regeneratieve behandeling. Het is een product dat helpt om kroezig haar te temmen. Arganolie (Argania Spinosa Pitolie) vormt een beschermlaag en maakt haarvezels steviger. Daarom kunnen we zeker zijn van de haarconditie tijdens het stylen, borstelen en drogen.

Pantene Pro-V Nature Fusion combineert de voordelen van de natuur in de olie met de cosmetische technologie die is ontwikkeld in de laboratoria van het bedrijf.

Het product zit in een lang, slank, plastic flesje met een pomp. Het is zeer gemakkelijk aan te brengen omdat het een olie-achtige maar waterige consistentie heeft en gemakkelijk op het haar te verspreiden is. Helaas zul je de grote hoeveelheid alcohol kunnen voelen.

De cosmetica heeft een inhoud van 100 ml en indien alleen gebruikt voor styling is het genoeg voor langere tijd. De pomp werkt vloeiend en staat toe om het middel tot het uiterste te gebruiken. De fles is heel handig, want het is slanbk.

DOEL:

Pantene Pro-V is ontworpen voor alle haartypes. De belangrijkste taak is het voeden en beschermen van het haar tegen schade veroorzaakt door styling (borstelen en ontklitten van het haar) en hitte (hete lucht van de haardroger, hete stijltang). Het is niet aanbevolen als arganoliebehandeling, wat het temt perfect en geeft glans aan het haar.

AANWIJZINGEN:

Voordat je het product gebruikt, moet je het flesje goed schudden. Pantene Pro-V wordt aangebracht op vochtig en met een handdoek gedroogd haar, beginnend vanaf de lengte naar beneden.

VOORDELEN:

  • lichte formule, bezwaart het haar niet
  • efficiente pomp
  • handige verpakking
  • een hoge hoeveelheid arganolie

NADELEN:

  • een grote hoeveelheid alcohol en siliconen