Schwarzkopf Essence Ultime Crystal Shine

Product:Essence Ultime Crystal Shine
Beoordeling Sterren:

Een product getekend door het bekende, wereldberoemde topmodel uit de jaren 90 – Claudia Schiffer. De olie (wat eigenlijk een conditioner is, want de hoeveelheid olie in de samenstelling is zeer laag) is ontworpen voor dof en normaal haar.

Vanwege het feit dat zo’n beroemd persoon de ambassadeur is geworden voor de lijn Essence Ultime en heeft deelgenomen aan de creatie, verwachten we spectaculaire effecten van het gebruik. Is dit zo?

Schwarzkopf-Essence-Ultime-Crystal-Shine

OMSCHRIJVING:

Schwarzkopf Essence Ultime Crystal Shine olie werkt echt. Het geeft direct glans aan het haar en temt het. Het is geschikt voor een groot evenement of wanneer ons haar er niet al te gunstig uitziet, en we direct behoefte hebben aan een vlekkeloze look.

Het gaat meer om het woord “olie” in de naam. Werkt de conditioner echt als een haarolie? Het product bestaat uit slechts een olie – abrikoos (Prunus Armeniaca Pitolie), welke verdwijnt tussen een reeks andere haarverzorgingsstoffen. De omschrijving “conditioner verrijkt met olie” zou er meer bij passen. Het neemt niet weg van het natuurlijke effect dat wordt beloofd door de fabrikant, aangezien Schwarzkopf Essence Ultime Crystal Shine doet wat het belooft: directe schittering van het haar is gegarandeerd. Wat de verzorging betreft, is deze niet zo intens als andere producten in de reeks. Tegelijkertijd kunnen we er zeker van zijn dat de olie ons haar zal voorzien van een subtiele beschermen, vanwege de selectie van “vriendelijke siliconen”, die het haar glad maken en ietwat regenereren. Zij ondersteunen de effecten van de abrikozenpitolie, die voeden en het haar voorzien van de optimale dosis EFA (onverzadigde vetzuren). De conditioner heeft eigenlijk de consistentie van een olie, maar laat geen vettig, plakkerige laagje achter op het oppervlak. De helft van het product wordt opgenomen door het haar, terwijl andere bestanddelen op het oppervlak werken en zorgen voor een mooie glans.

De verpakking is uitgerust met een pomp die doeltreffend werkt en waarmee je de juiste hoeveelheid van de cosmetica aanbrengt, terwijl er wordt beschermd tegen verspilling, en als gevolg daarvan zijn onze handen daarna nog schoon. Veel vrouwen hebben moeite met de geur van het preparaat: ietwat flauw en suikerachtig, terwijl het tegelijkertijd doet denken aan speciale lotions van kapperssalons. Alhoewel, Ultime Crystal Shine heeft een kleine inhoud (75 ml), maar het is wel heel doeltreffend.

DOEL:

Schwarzkopf Essence Ultime Crystal Shine is ontworpen voor vrouwen die te maken hebben met chronisch dof, onhandelbaar haar of degenen die een uitzonderlijke schittering willen bereiken voor een belangrijke dag.

AANWIJZINGEN:

Het label van het product biedt geen gedetailleerde informatie. De fabrikant beweert alleen dat de conditioner kan worden gebruikt op drie manieren: voor het wassen, na het wassen en voor het afwerken van een kapsel. Er wordt niet aangegeven hoe lang je de conditioner moet laten zitten voordat we het uitwassen met een shampoo. Daarom is het aanbevolen om het aan te passen aan de staat en conditie van jouw haar.

VOORDELEN:

  • bevat siliconen die zorgen voor jouw haar
  • bezwaart niet en plakt niet
  • direct effect van glanzend haar
  • temt het haar iets
  • bevat een beschermende filter
  • zorgt voor een optimale bescherming van het haar

NADELEN:

  • slechts een olie in het product, wat het ietwat diskwalificeert in vergelijking met andere producten uit dezelfde reeks
  • niet iedereen houdt van de zoete geur van het product