Schwarzkopf Essence Ultime Diamond Color

Product:Essence Ultime Diamond Color
Beoordeling Sterren:

Deze cosmetica is een tweelingversie van een ander product van Schwarzkopf genaamd Essence Ultime Crystal Shine – olie voor dof en normaal haar. Het is vooral ontworpen voor vrouwen met geverd haar of highlights.

Essence Ultime series is gemaakt in samenwerking met het bekende model Claudia Schiffer.

Schwarzkopf-Essence-Ultime-Diamond-Color

OMSCHRIJVING:

Het product is ontworpen om de helderheid van geverfd haar te versterken. Het zal er goed voor zorgen en de kleur beschermen. De belangrijkste taak is het herstellen van glans aan het haar. Het biedt ook regeneratieve eigenschappen en wat ook belangrijk is – uv-filters.

Essence Ultime Diamond Color bevat twee oliënZonnebloem (Helianthus Annus Zaadolie / Zonnebloemzaadolie) vanwege de inhoud van vitamine E, versterkt dit product jouw haar, en het maakt het glad. Fosfolipiden in de olie zullen de flexibiliteit verbeteren en het haar verzachten en ook zorgen voor een juiste hydratatie. Zonnebloemolie is rijk aan caroteen, daarom is het een natuurlijke antioxidant. Daarbij voorkomt het een verlies van densiteit, versterkt het de vezels en is het betrokken bij celreconstructie. Ter samenvatting ondersteunt het de regeneratie van het haar.

Abrikozenolie (Prunus Armeniaca Pitolie) hydrateert en maakt glad. Het bevat vitamines A en E die uitdroging voorkomen. De olie is rijk aan onverzadigde vetzuren, olie- en linolzuren. Deze voorkomen waterverlies, regenereren en hydrateren. Daarbij wordt de olie goed opgenomen door het haar.

Oliën in het product worden ondersteund door het innovatieve Ultima 4-complex. Het combineert de essentie van parels, keratine, panthenol en eiwitten. Alle ingrediënten bieden glans aan het haar en regenereren sterk. Tegelijkertijd hydrateren en temmen zij het haar. Panthenol heeft ook revitaliserende eigenschappen. Het penetreert het haar, versterkt en verdikt het. Het dicht de schubben van het haar Het is onvervangbaar als het gaat om haarverzorgingsproducten.

De cosmetica bevat ongevaarlijke siliconen, die het haar niet bezwaren of schade aanbrengen. Niet zoveel alcoholinhoud in het product, echter, er had minder in mogen zitten.

Essence Ultime Diamond Color is een waterige olievorm. Het wordt heel gemakkelijk aangebracht en goed verdeeld op het haar. Het zit in een leuk, doorzichtig flesje met een rode amberkleur. Het plastic flesje breekt niet na een val. Uitgerust met een praktische pomp die vlot in gebruik is. Het heeft een zeer aangename aroma. De inhoud kan weinig lijken (75 ml) maar in feite is het product heel doeltreffend. Het wordt vaak geprezen door internetgebruikers, vooral vanwege de doeltreffendheid, het gebruiksgemakt en het feit dat het het haar niet bezwaart en een mooie glans geeft.

DOEL:

Essence Ultime Diamond Color Oil is ontworpen voor vrouwen die direct een gloed willen bereiken op hun geverfde haar en haar met highlights. Het is ideaal voor vrouwen die, naast het effect van glanzend haar, ook een grondige behandeling verwachten. Bovendien is het geschikt voor degenen die de voorkeur geven aan kortere lijsten met ingrediënten op de verpakking. Zo’n vriendelijke samenstelling en grote hoeveelheid haarverzorgende stoffen maken een olie geschikt voor alle haartypes, niet alleen kleurbehandeld.

AANWIJZINGEN:

Het is bijna een traditie dat de cosmetische oliën op drie manieren kunnen worden gebruikt:

 1. Voor het wassen van het haar, ietwat vochtig om de haarkleur te verbeteren.
 2. Na het wassen (ook op nat haar) om de haarfollikels te dichten en de porositeit te reduceren.
 3. Op droog haar, om glans en kleur te geven.

VOORDELEN:

 • de aanwezigheid van de zonnebloemzaden en amandelolie
 • een speciaal complex van 4 bestanddelen voor haarverzorging
 • bezwaart het haar niet
 • direct effect van glanzend haar
 • doeltreffend
 • handige applicatie
 • aangename geur

NADELEN:

 • let op de alcohol in de samenstelling