Schwarzkopf, Gliss Kur Haar Repair

Product:Gliss Kur Haar Repair
Beoordeling Sterren:

Schwarzkopf, Gliss Kur biedt een brede reeks van haaroliën. Elk van hen is bedoeld om verschillende taken te vervullen maar bijna allen hydrateren en voeden droog en beschadigd haar. Schwarzkopf, probeert de behoeftes van vrouwen te voorspellen waarbij zij rekening houden met de verschillende levensstijlen van vrouwen. Daarom biedt deze reeks veel producten die zijn gebaseerd op de eigenschappen van oliën. Schwarzkopf, Gliss Kur Damaged Dry Hair Repair Serum Spray Hair Oil is aanbevolen voor vrouwen wiens haar geen speciale verzorging nodig heeft.

Het kan in de dagelijkse verzorging worden gebruikt voor beschadigd en droog haar.

Schwarzkopf-Gliss-Kur-Hair-Repair

OMSCHRIJVING:

Gliss Kur Hair Repair is een andere versie van Gliss Kur Ultimate Color Oil. Deze versie is niet gericht op de bescherming van geverfd haar. De taak van de olie is het verzorgen en voeden van zeer beschadigd, droog en broos haar. De versie voor geverfd haar bevat maar liefst acht verzorgende oliën terwijl Gliss Kur Hair Repair slechts twee oliën bevat: zonnebloemzaadolie (Helianthus Annus Zaadolie/Zonnebloemzaadolie) en argsanolie (Argania Spinosa Pitolie).

De hierbovengenoemde oliën zijn perfect voor droge haarverzorging omdat zij de haarstructuur intensief hydrateren en opnieuw opbouwen. Zonnebloemolie bevat veel vitamine E, genaamd de vitamine van de jeugd. Het bevat veel betacaroteen, wat beschermt tegen de schadelijke uv-stralen en het verouderingsproces tegengaat. Het bevat ook lecithine wat de celmembranen strakker maakt. Het is de bron van omega-6-zuren. Arganolie hydrateert en voedt het haar en beschermt tegen hoge temperaturen. Het temt kroezige lokken en verbetert hun weerbaarheid. Het haar wordt glanzend en gemakkelijk te stylen. Argannootextract stimuleert de haargroei.

De fabrikant belooft ongelooflijk zacht en glanzend haar zonder het te bezwaren. Het product maakt de haarstructuur glad en voedt diep, zodoende wordt het elastisch en resistent tegen de schadelijke effecten van weersomstandigheden. Het haar zal onverschillig worden tegen zon, wind of sterke vorst. Gliss Kur Oil bevat een zonnebrand wat de prestaties van natuurlijke oliën versterkt. Helaas verschijnt alcohol direct na de gunstige oliën in de ingrediëntenlijst.

Het flejse is heel leuk en bevat 75 ml van het preparaat met een intense en aangename geur. De olie is vrij dik. De applicatie is niet gemakkelijk, maar het product is efficient. Het bevat een plastic pomp met een mooie gouden kleur.

DOEL:

Het product is geschikt voor alle haartypes. Het zal vooral vrouwen aanspreken die droog en beschadigd hara hebben dat een speciale verzorging vereist.

AANWIJZINGEN:

Vergelijkbaar met Gliss Kur Ultimate Color kan het op drie manieren worden aangebracht.

 1. Voor het wassen van het haar om haarverzorging effectiever te maken.
 2. Op met een handdoek gedroogd haar om het soepelheid te geven.
 3. Op droog haar om de lokken te beschermen en temmen.

VOORDELEN:

 • twee goed gekozen natuurlijke oliën
 • doeltreffend
 • bezwaart het haar niet
 • zichtbare effecten van glanzend en getemd haar
 • zonnebrand
 • lekkere geur

NADELEN:

 • kleien pomp
 • grote hoeveelheid alcohol