Schwarzkopf Gliss Kur Hair Repair, Thermo-protect

Product:Schwarzkopf Gliss Kur Hair Repair, Thermo-protect
Beoordeling Sterren:

Het bedrijf Schwarzkopf begrijpt de behoefte aan diversiteit op het gebied van cosmetica. Daarom tracht het producten te maken die voldoen aan de behoeften van alle vrouwen.

Het bedrijf heeft een thermische bescherming op de markt gebracht – een droge oliespray die helpt tegen beschadiging door warmte.

Schwarzkopf-Gliss-Kur-Hair-Repair-Thermo---protect

OMSCHRIJVING:

Dry Oil van Gliss Kur penetreert direct het haar zonder sporen achter te laten op het oppervlak – het bezwaart niet, laat geen vettig laagje achter. Het is ontworpen voor allen die alsmaar hun haar blootstellen aan hoge temperaturen. Het zal worden geliefd door vrouwen die vaak de haardroger met hete luchtstroom gebruiken of het haar blootstellen aan de zon.

Gliss Kur Hair Repair Thermo Protect bestaat uit een grote hoeveelheid van tot zeven zaadolie-extracten en een typische bloemenolie – roos.
Wat voor soorten oliën kun je tegenkomen? Hoe werken ze op je haar?

 • Zonnebloemolie (Helianthus Annus Zaadolie / Zonnebloemzaadolie) elimineert droog haar en voorkomt kroezing. Verder werkt het anti-statisch, herstelt het zachtheid en gladheid.
 • Arganolie (Argania Spinosa Pitolie) is ideaal voor de verzorging van haar dat is beschadigd door styling en verschillende behandelingen. Biedt zeer goede bescherming tegen warmte. Daarbij maakt het glad en hydrateert het.
 • Saffloerolie Carthamus tinctorius) is rijk aan tot zes onverzadigde vetzuren. Biedt sterk verjongende effecten, vertraagt het verouderingsproces van het haar, verbetert de functionaliteit van de processen in de cellen van het haar.
 • Macadamia-olie (Macadamia ternifolia zaadolie) wordt heel goed opgenomen en laat geen vettig laagje achter. Het verdwijnt direct van het oppervlak van het haar, voedt het van binnen uit. Verder hydrateert en versterkt het grof, droog haar zonder glans.
 • Olijfolie (Olea Europaea Fruitolie) verbetert de weerbaarheid van het haar. Het bevat een diversiteit aan vitamines A, E, D, K, voorkomt de vorming van vrije radicalen. Het vertraagt het verouderingsproces.
 • Abrikozenpitolie (Prunus Armeniaca Pitolie) – geschikt voor elk soort haar, biedt zachtheid en elasticiteit aan het haar. De olie zal helpen om de resistentie tegen afbraak en schade te verbeteren. Daarbij voorkomt het dat je puntjes van het haar gespleten raken en beschermt het tegen slechte weersomstandigheden.
 • Zoete amandelolie (Prunus Amygdalus Dulcis Olie) is een licht, delicaat en beschermend preparaat, wordt zeer goed opgenomen door het haar. Het bevat veel vitamines A en E, die helpen de jeugdigheid en elasticiteit van het haar behouden.

Gliss Kur Hair Repair Thermo Protect is het perfecte supplement voor een gespecialiseerde behandeling met natuurlijke oliën. Echter, als onafhankelijke behandeling kan het te zwak zijn. Het zal zeker het stylen, verzorgen en glans een boost geven, maar het voorziet het haar niet van een volledige behandeling. Voor regeneratie en herstel van het haar is het beter om rijke oliën te gebruiken.

De capaciteit van het product is tot 150 ml. Het product is zeer doeltreffend, omdat het alleen na het wassen op nat haar wordt gebruikt. Het heeft een aangename geur, vergelijkbaar met de geur van exotische oliën en wierookstokjes.

Helaas sprayt de pomp het preparaat niet licht en als gevolg daarvan is de applicatie ongelijk. Soms veroorzaakt het grote druppels op het oppervlak, die in het haar gewreven moeten worden.

DOEL:

Het product is ontworpen degenen die, naast de speciale behandeling met vettige smeermiddelen, aanvullende versterking van het haar nodig hebben. Het zal het haar van vrouwen beschermen, die hun haar aan hete lucht blootstellen.

AANWIJZINGEN:

Spray het vanaf een gepaste afstand op vochtig, met een handdoek gedroogd haar.

VOORDELEN:

 • een grote hoeveelheid oliën
 • doeltreffend
 • lekkere geur
 • gemakkelijke applicatie
 • direct opgenomen
 • bezwaart het haar niet

NADELEN:

 • niet voldoende als onafhankelijke, regeneratieve behandeling, maar het zal een gewedlig supplement zijn
 • de verstuiver sprayt niet perfect