Schwarzkopf Schauma Cream & Oil

Product:Schauma Cream & Oil
Beoordeling Sterren:

Het bedrijf Schwarzkopf maakt gewillig gebruik van natuurlijke oliën in een verscheidenheid van producten. Dus, als je op zoek bent naar cosmetica die oliën bevatten, zorg er dan voor dat je het aanbod van het bedrijf bekijkt. Naast de dense, speciale oliën waar niet iedereen gek op zal zijn, heeft het merk een lichte, probleemloze leave-in spray ontworpen.

Wat zit er in en hoe werkt Schauma Cream & Oil?

Schwarzkopf-Schauma-Cream-&-Oil

OMSCHRIJVING:

Aanvankelijk moet het worden opgemerkt dat de fabrikant de formulering correct een “conditioner” noemt. Het is in feite een zeer milde spray met een waterige consistentie. De formule is op water gebaseerd. Het heeft niets te maken met andere dikke oliën die het haar koesteren. Arganolie (Argania Spinosa Pitolie) dat verschijnt in de samenstelling is geen hoofdbestanddeel, alleen een verfraaiiende toevoeging tussen de andere stoffen. Het verschijnt direct na alcohol en stoffen die kroezing voorkomen in de samenstelling.

De conditioner is ontworpen om broos haar en gespleten puntjes te behandelen. Dankzij de verstuiver zal de lichte formule gelijkmatig en mild worden gesprayed op het haar. Tegelijkertijd zullen de deeltjes diep in het haar kunnen penetreren. Hierdoor kun je er zeker van zijn dat alle essentiële voedingsstoffen terechtkomen waar nodig. Arganolie hydrateert en voedt het haar. Het biedt bescherming tegen hoge temperaturen, voorkomt kroezing. Het zal het haar weerbaar en glanzend maken.

Het product werkt het beste na het wassen van het haar, omdat het het makkelijker wordt om droge en geklitte lokken te kammen. Verder is Schauma Cream & Oil verrijkt met eiwitten, die zorgen voor de conditie van jouw haar en het verouderingsproces vertragen. Het versterkt de peptidebindingen tussen de cellen.

De conditioner zal een ideale aanvulling zijn op jouw dagelijkse haarverzorginhg. Het zal het niet alleen regenereren, maar ook zeker beschermen, temmen en styling vergemakkelijken. Het is ideaal wanneer je wilt dat jouw haar direct glans krijgt en er prachtig uitziet.

De verpakking ziet eruit als een spray of lotion. Het product zelf is waterig en glad, dus de bijgevoegde verstuiver vergemakkelijkt de applicatie. Het heeft een zeer zoete geur – eigenlijk een beetje als vanille. Het flesje heeft een grote inhoud (200 ml). De verstuiver sprayt de conditioner zeer goed. Om het product gelijkmatig te verdelen, herhaal je de applicatie meerdere keren. De doeltreffendheid is afhankelijk van de individuele behoeftes en de lengte van jouw haar. Sterker nog, het kan zo vaak als nodig gedurende de dag worden gebruikt. Echter, met extreem droog haar is het gauw op.

Het is een zorgwekkend feit dat je al een comedogene stof en alcohol kunt vinden op de tweede plek in de lijst met bestanddelen.

DOEL:

De conditioner is ontworpen voor de beste verzorging van… vrijwel alle haartypes. Het is een geweldig middel tegen gespleten puntjes, het zal worden gewaardeerd door vrouwen die lang haar hebben en een dagelijkse dosis bescherming nodig hebben zonde rhet te bezwaren. Het verbetert duidelijk de conditie van broos haar en het verzorgt en herstelt elasticiteit.

AANWIJZINGEN:

De conditioner moet worden gebruikt op gewassen en met een handdoek gedroogd haar, gesprayed vanaf een veilige afstand. De mist zal uiteindelijk jouw gehele haar bedekken.
Het kan ook dagelijks worden aangebracht op droog haar – wanneer je hier behoefte aan hebt. Het hydrateert goed, geeft glans, verbetert de uitstraling van het haar.

VOORDELEN:

  • ultralichte formule
  • zeer doeltreffende, probleemloze applicatie
  • hydrateert het haar
  • verzorgt zichtbaar
  • perfec voor het strand
  • geeft glans
  • vergemakkelijkt styling

NADELEN:

  • let op de alcohol in de samenstelling