Timotei, Precious oliën

Product:Timotei, Precious oliën, mooie mist, argan- en amandelolie met een extract van jasmijn
Beoordeling Sterren:

Het bedrijf Timoteit verwijst graag naar de natuur bij het maken van hun producten. Deze cosmetica hebben een lichtgewicht formule en delicate consistentie.

Vergelijkbare eigenschappen kunnen worden gevonden in de verjongende haarmist met argan, amandelolie en jasmijn.

Timotei Precious Oils

OMSCHRIJVING:

Timoteit verjongende mist bevat drie oliën:

 • Arganolie (Argania Spinosa Pitolie), wat perfect is voor beschadigd haar en ook beschermt tegen invasieve mechanische behandelingen (intensief borstelen, drogen, rekken, stijlen). Daarbij geeft het glans en hydrateert het.
 • Amandel (Prunus Amygdalus Dulcisolie) – is rijk aan zogenaamde jeugdvitamines A en E, welke de flexibiliteit verbeteren en zorgen voor een voldoende vochtniveau.
 • Jasmijnolie (Oleum Jasmini) – wordt gebruikt in conditioners die ontworpen zijn om de schittering en kleur van je haar te verbeteren. Versterkt intensief en geeft zachtheid.

De effecten van de hierboven genoemde oliën zijn versterkt met een beschermende kokosolie (Cocos Nucifera Olie). Timoteit Precious Oils bevat geen schadelijke parabenen. Het is een zeer lichte, op water gebaseerde conditioner, die ideaal is voor het haar dat niet houdt van vettige en zware bestanddelen.

Het gebrek aan schadelijke parabenen is heel goed nieuws voor iedereen. Echter, zeer slecht nieuws is dat de hoeveelheid alcohol en glycerina in de samenstelling helaas hoger is dan de oliën.

Timotei Precious Oils zit in een leuk, handig flesje met een verstuiver. Echter, een vrij grote hoeveelheid garandeert niet dat het product langer mee gaat. Het hangt allemaal af van de individuele voorkeuren en de methoden van gebruik. Houd in gedachten dat het zelfs meerdere keren per dag kan worden gebruikt. De mist is echt ultra-licht en wordt gemakkelijk opgenomen. Het zal je haar niet bezwaren en of vettig maken.
Helaas doet de verstuiver het niet goed. Het spetters het product, in plaats van dat het een spray geeft. Daarom is het een goede oplossing om de mist in een flesje te doen met een precieze spray.

DOEL:

De mist is niet aanbevolen als behandeling, meer als dagelijkse bescherming en middel om het stylen van onhandelbaar en geklit haar te vergemakkelijken. Daarbij zal het een goede gezelschap zijn op het strand. Indien gedurende de dag gebruikt, zal het bescherming bieden tegen de schadelijke zonnestralen. De fabrikant definieert niet precies het type van het haar waar het voor is aanbevolen, maar de lichet formule maakt het je mogelijk om het voor alle haartypes te gebruiken.

AANWIJZINGEN:

Timotei mist kan worden gebruikt op nat haar na een bad, om het te beschermen tegen hoge temperaturen en meerdere keren per dag op droog haar. De conditioner temt het haar, geeft het glans en beschermt tegen de brandende zon.

VOORDELEN:

 • bevat vier haaroliën
 • ultralichtgewicht, bezwaart het haar niet
 • grote inhoud
 • een aangename geur, die niet zwaar of verstoppend is
 • bevat geen parabenen
 • handig flesje

NADELEN:

 • veel alcohol en glycerine
 • storende verstuiver